Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha szeretnék a gáz-, áram- és...

Ha szeretnék a gáz-, áram- és vízszolgáltatókkal szerződést kötni, be kell legyek jelentve az adott címre, ahová a számlák érkeznek?

Figyelt kérdés
Albérlő vagyok és nem feltétlenül szeretnék lakcímváltozást bejelenteni.
2011. márc. 2. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán át lehet iratni mindent a te nevedre, bejelentkezés nélkül. De ehhez bérleti szerződés, vagy akármilyen más papír kell (pl. én most úgy lakok az albiban, mint rokon, aki egy ideig ott lakik), és a tulajdonos hozzájárulása, valamint a mérőórák gyári száma és állása, hogy mikortól a tied a fogyasztás.
2011. márc. 3. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:

én ugyanezt csináltam 2 éve

annyi kell hogy a tartózkodási helyedet változtatod meg az albérlet címére, amihez az okmányirodában kérsz egy papírt(el is viheted magaddal), mert kell a tulajdonos aláírása

innentől kezdve csak a szolgáltatóhoz kell menni és átíratni a te nevedre az órákat, amihez szintén kell a tulaj aláírása és pár adat róla (adószám, szig szám, tel szám, szül. év stb)

2011. márc. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!