Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért kell a füstölt kolbászt...

Miért kell a füstölt kolbászt megfüstölni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Füstöléssel tartósítják, a kolbász gyakorlatilag nyers hús megfűszerzve.
2011. febr. 27. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Mármint a nyerset, hogy füstölt legyen?

Részben tartósítás, részben ízesítés végett.

2011. febr. 27. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A füstölés egy tartósítási módszer.
2011. febr. 27. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
Másodiknál a pont!
2011. febr. 27. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

A füstölt kolbászt már nem kell megfüstölni, mert az már meglett füstölve!

Eleve úgy lesz füstölt, ha megfüstölik!

A miértjét már leírták!

2011. febr. 27. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert különben nem füstölt lenne a neve a füstölt kolbásznak.
2011. febr. 27. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!