Mit tegyek ha jön fel a csatornaszag a mosogatóból?
el volt dugulva a mosogatónk, ha az egyik mosogatótálcából leengedtük a vizet feljött a máikon és fordítva meg nagyon lassan folyt le
kint járt nálunk a duguláselhárítás és megcsinálta a szerelő, azóta jól üzemel viszont rendszerint feljön a csatornaszag
el fog ez múlni? vagy mit tehetnék ellen? volt már valaki hasonló helyzetben?
Az is lehet, hogy a korábbi dugulások "anyaga" rakódott a csövek belső falára és most annak a szaga jön fel. Öntsd fel tisztítószerrel, lehet kapni dugulás-elhárításra való tisztítószerrel. Lemossa a csövezet belső faláról is a ráragadt szennyeződést, ha ez sem használ, másik szerelőt kell hívni.
Egyébként a 100 Ft-os boltokban lehet kapni műanyag szűrőt, amit a mosogatóba teszel, felfogja az apró ételmaradékot, nehezebben dugul el a lefolyód.
"Egyébként a 100 Ft-os boltokban lehet kapni műanyag szűrőt, amit a mosogatóba teszel, felfogja az apró ételmaradékot, nehezebben dugul el a lefolyód."
Az a helyzet,hogy pont ez idézi elő a legtöbb dugulást.
A szűrőt akkor kell használni ha szeretnénk elkerülni a nagyobb dolgok bekerülését a rendszerbe.(z.borsó,nokedli,tészta stb)
A szűrő teljesen visszafogja a víz áramlási sebességét,vagyis szépen csurdogál a víz így mindennek van ideje lerakódni.
Szemcsés tisztítószert nem javaslom,mert ha rosszul alkalmazzák akkor összeáll a szifon alján és dugót képez.
A szag.Nem hinném,hogy rosszul rakta vissza a szifont.
Inkább az a gyakori,hogy a tisztításnál a szekrény és a fal közé lecsurgott a trutyi.
nem tudom, mert nem állandóan lehet érezni a szagot
tegnap éjjelre öntöttem bele ilyen lerakodásoldó gélt, egyenlőre ma még nem érzem a szagot, de ez azt hiszem nem jelent semmit:D
még várunk pár napot szerintem aztán vissza kéne hívni a szerelőt
mert ha nem múlik el a szag, akkor még is csak ő csinált rosszul valamit?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!