Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha sokallom a gázfogyasztást,...

Ha sokallom a gázfogyasztást, mi a módja, hogy utánajárjak, jogos-e?

Figyelt kérdés

70nm-es lakás, új nyílászárók, 4 éves karbantartott felső kategóriás cirkó, 20-21 fok -- 500m3 a decemberi, 400m3 a januári fogyasztás (60e Ft). Enyhén szólva sok(k)!!!

Bojlerszerelőt már hívtam, most a gázóra lenne soron. De mi a módja, hogy megvizsgálják és ne szívjam meg? Úgy értem ne verjenek rám több 10ezer forintos költségeket majd a végén közlik, hogy minden ok.

2011. febr. 22. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Olaszországban bekapcsoltam a gázt és azon nyomban megjelentek a lábos vízben, a buborékok és pillanatok alatt felforrt a víz!

Idehaza 10 perc kellett a lágy-tojáshoz is!

2011. febr. 28. 02:19
 12/16 anonim ***** válasza:
A víz forralást sokan elfelejtik, hogy nem csak a gáztól függ, hanem a víztől is. Télen a -10fokban nyilván hidegebb víz jön eleve a csövekből, mint mondjuk nyáron a 35fokban. Nem csoda, hogy időben van különbség.
2011. febr. 28. 02:39
 13/16 anonim ***** válasza:

De a vízcsöveket nem véletlenül rakják a földbe, ahol viszonylag kiegyenlítettebb a hőmérséklet.

Télen jön mondjuk 15 fokos víz, nyáron 22. 7 fok eltérés az olyan óriási különbséget jelentene időben? Én pl nem vettem eddig még észre, hogy nyáron mondjuk fele annyi idő alatt forrna fel egy fazék víz mint télen.

2011. febr. 28. 07:50
 14/16 anonim ***** válasza:
mi is fél év alatt elhasználtuk a tavalyi egész évit és 40nm" annyit fizetek mint más 100nm2 nem értem.úgy át vagyunk bas...szva,hogy na.
2011. febr. 28. 20:18
 15/16 anonim ***** válasza:

02:39-nek.

Akkor szerinted télen: -10 C fokos víz folyik a csapból????

2011. márc. 1. 17:06
 16/16 anonim válasza:
nettó 78 nm-es lakás (bruttó 89 nm), tetőtéri lakás. Nem szigetelt társasházban. Nyílászárók nem műanyagok, de felújítottak (új vasalat és szigetelés). Tégla épület. 950-1150 m3/év havi 9-11.000 forint a havi átalány. Kombicirkó nem kondenzációs.
okt. 16. 03:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!