Ha sokallom a gázfogyasztást, mi a módja, hogy utánajárjak, jogos-e?
70nm-es lakás, új nyílászárók, 4 éves karbantartott felső kategóriás cirkó, 20-21 fok -- 500m3 a decemberi, 400m3 a januári fogyasztás (60e Ft). Enyhén szólva sok(k)!!!
Bojlerszerelőt már hívtam, most a gázóra lenne soron. De mi a módja, hogy megvizsgálják és ne szívjam meg? Úgy értem ne verjenek rám több 10ezer forintos költségeket majd a végén közlik, hogy minden ok.
Olaszországban bekapcsoltam a gázt és azon nyomban megjelentek a lábos vízben, a buborékok és pillanatok alatt felforrt a víz!
Idehaza 10 perc kellett a lágy-tojáshoz is!
De a vízcsöveket nem véletlenül rakják a földbe, ahol viszonylag kiegyenlítettebb a hőmérséklet.
Télen jön mondjuk 15 fokos víz, nyáron 22. 7 fok eltérés az olyan óriási különbséget jelentene időben? Én pl nem vettem eddig még észre, hogy nyáron mondjuk fele annyi idő alatt forrna fel egy fazék víz mint télen.
02:39-nek.
Akkor szerinted télen: -10 C fokos víz folyik a csapból????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!