Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gáz, ha nincs éléskamra, de...

Gáz, ha nincs éléskamra, de nagy a konyha?

Figyelt kérdés
Egyáltalán helyettesíthető, ha a konyhában sok a szekrény, és van háztartási helység is?
2011. febr. 21. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz! :)

Ha a szekrényekben minden elfér, akkor felesleges.

2011. febr. 21. 14:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak rajtad múlik. Ha meg tudod oldani úgy az ételek tárolását, hogy elférj, akkor minden rendben. Annyi van, hogy ilyenkor érdemes a konyhát hűvösebben tartani, hogy ne romoljanak meg hamar pl. a gyümölcsök.

Nekem sincs kamrám, sőt a konyha is miniatűr (panel, inkább főzőfülkének mondanám), úgy rendeztem be, hogy minden talpalatnyi hasznos helyet igyekeztem kihasználni. Olyan szinten, hogy pl. csak szögletes tárolódobozaim vannak :)

Miután így minden elfér és kézreesik, szerintem nem gáz a konyhám :)

2011. febr. 21. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
külföldön élek, itt nem is szokás az ilyemi és mégis élnek emberek :D otthon anyukáméknak van de nekem nem hiányzik. van konyhaszekrény simán elfér minden.
2011. febr. 21. 14:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi! Én is így gondoltam,csak attól tartottam, hogy valamire esetleg nem gondoltam,ami a kamra előnyére mutat.

Most terveztettjük a házunkat és az építész próbál rábeszélni, pedig a helyére inkább dolgozót csináltatnék.

2011. febr. 21. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha vezetsz háztartást rendsszeresen,akkor hova teszed kamra nélkül a hűtőt és a fagyasztót? Több áramot fogyasztanak a megfelelő hűtésfok érdekében,ha a meleg konyhában vannak. Azon felül a konyhában csak egy-két kiló lisztet,tésztafélét stb. tarthatsz,tartalékot nem,mert megmolyosodnak. Ha vágtok disznót, a kolbászt,sonkát sem tudod hol tartani. A friss zöldségfélék is hamar megronlanak a meleg konyhában. Ugyanígy a befőttek is hamar megpenészednek.

Laktam panelban,ahol csak picike kamrám volt,de sok minden megromlott benne.

Házat biztosan nem építenék elég nagy kamra nélkül.

2011. febr. 21. 14:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz, Ha tágas a konyhád, könnyen befér a kamraszekrény, ha kész bútort vennél, akkor sem lehet gond, ma már szinte mindegyik bútorcsaládnak van kamraszekrénye. Ha a kamra helyén egy dolgozószobát szeretnél, ragaszkodj hozzá!
2011. febr. 21. 14:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Vezetek háztartást, de nem vágunk disznót, és a hűtőm eddig is a konyhában volt, aminek a fele fagyasztós. Hetente van bevásárlás, így nem szoktam felhalmozni a dolgokat.

Úgyhogy talán elég lesz a konyha.

2011. febr. 21. 15:06
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyedül a lekvárok és befőttek miatt aggódom egy kicsit.
2011. febr. 21. 15:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. febr. 21. 17:49
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát én nagyon megbántam, hogy nincs egy pici spejzom. Elég lett volna egy wc nagyságú bőven. Oda be tudnám tenni a gyuódeszkámat meg egy csomó mindent ami hűvöset kíván.

Én a te helyedben biztosan terveztetnék egy nagyon pici spájzot. Hidd el nem bánnád meg.

2011. febr. 22. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!