Építkezni akarok. Mi az első lépés?
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 15:09
1/8 anonim válasza:
Építkezési telket venni,majd egy építészmérnököt keresni,aki az egészet megtervezi.
2/8 anonim válasza:
meg a szükséges engedélyeket beszerezni :D apám építészmérnök, régebben házakat tervezett, msotanság ki megy helyszini szemléket tartani, megnézni van e engedély építeni, minden rendben van e, az engedély szerint építenek e vagy sem. ha építesz valami tés asszem 10 éve már ottvan, és engedély nélkül volt akkor már nem vagy köteles lebontani.
3/8 anonim válasza:
utolsónak;de utólagos építkezési engedélyt akkor is köteles vagy elintézni.
4/8 anonim válasza:
lehet, nem annyira ismerem hogy mit cisnálnak az építészmérnökök, néha érdeklődöm hogy mi volt ma, aztán annyi
6/8 anonim válasza:
Döntsd el miből szeretnél építkezni, milyen fűtést szeretnél, olvass utána a jó hőszigetelő anyagoknak, a megújuló energiaforrásoknak, mert ha a jövőbe nézünk csak ez éri meg.
Én például földházat szeretnék, geotermikus fűtéssel, napkollektorokkal stb.
7/8 anonim válasza:
Nekem volt egy telkem víz gáz villany csatorna rajta volt.Plusz egy 30nm-es lepukkant parasztház.Ezt újítottam fel (alaposan)és toldottam hozzá a végén 9 milióban állt meg 2 éve.ÍGY LETT KB 100 NM ES.És rengeteg mindent én csináltam és a cserepem is használt.Tehát ha semmid sincs szerezz 13-15 millát egyébként el se kezd mert csalódni fogsz.Ezzel azt akartam érzékeltetni hogy ha van pénzed igazából semmi nem jelent nehézséget de ha nincs vagy kevés akkor körültekintőnek kell lenni.
8/8 anonim válasza:
17:21 es vagyok természetesen telket kell venni építési engedélyt kérni ha megvan mehet az építkezés. Ja az építkezéshez fúrass egy kutat mert oda sok víz kell és hálózatról az sokba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!