Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne legyene...

Mit csináljak, hogy ne legyenek büdösek a ruhák?

Figyelt kérdés

3 hete büdösek a ruháim.

Kimostam már a mosógépet ecettel ,hypoval. De mégis büdösek. Annyira szeretném ha jó öblítő illata lenne a ruháimnak,de valahogy soha nem jön össze. Mindig rossz mosógépet fogok ki vagy nem tudom. Mikor a tesóm kimossa a ruháit akkor neki olyan jó illata van .

Tanácsok?

2011. febr. 15. 21:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem az öblítőtől büdösek?
2011. febr. 15. 22:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Öblítőtől illetve mosóportól is függ. Az olcsóbb mosóporok elveszik az öblítő illatát, érdemes drágábbat de megbízhatóbbat venni. Én Ariel-t használok, illetve zöld Lenort, ezek ketten párosítva tökéletesen tiszta ruhákat és nagyon hosszan tartó illatot garantálnak. Volt olyan ruha, amit kimostam, eltettem a szekrénybe, és egy év(!) után elővéve még éreztem az öblítő illatát rajta.
2011. febr. 15. 22:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezzel én ís így voltam.Most Bonux mosóport használok és Lenor öblítőt.Az íllata nagyon jó.Míkor kíveszed a gépből már akkor níncs jó íllata?Próbálj meg márkásabb mosószert és öblítőt együtt!
2011. febr. 15. 22:02
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Mosás után azonnal teregesd ki a ruhákat. Ha pár órát a mosógépben marad, már attól is elkezdhet büdösödni.
2011. febr. 15. 22:11
 5/16 anonim ***** válasza:
A Bonux is nagyon jó, bár én az Ariel mellett maradok, már csak azért is, mert mióta anyuka vagyok, igyekszem a legjobbat használni. Sajnos amikor Bonux-al, vagy Tomival mostam, kicsattogott a kis bőre, így nálunk marad az Ariel. Drágának drága (bár néha nagyon jó akciók vannak rá), de tényleg nagyon szép tiszták a ruhák már 40 fokon is, és isteni az illatuk.
2011. febr. 15. 22:11
 6/16 anonim ***** válasza:
21%
1 milyen mosoporod és öblitöd van 2 mi a mosogéped márkálya hány éves és elöl vagy felültöltős nyitva e szoktad hagyni mosás után
2011. febr. 15. 22:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Na igen, ez is fontos, hogy mosás után hagyd nyitva a mosógépet, mert bebüdösödhet attól is. A mosógép márkája szerintem nem számít sokat, én anno forgótárcsással is illatosra mostam a ruhát.
2011. febr. 15. 22:21
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
A ruhákat a mosógép leállása után rögtön teregesd ki, mert különben megbüdösödik. A teregetésnél a ruhákat szellősen rakd. Én a szobai ruhaszárítónál egy ruhát két pálcára teszek, egy ruhát jobb oldalra a következőt a bal oldalra. így nem büdösödik meg. egy idő után átfordítom a ruhákat, hogy a "belső" levő részük is száradjon, így hamarabb megszárad.
2011. febr. 15. 22:24
 9/16 A kérdező kommentje:

Siemens felültöltős. Kb 5 éves.A mosópor Tomi az öblítő Lenor. Azért Tomi mert anyum ezzel mosott és nem merek újat kipróbálni mivel érzékeny a böröm és ha rosszat választok akkor kipattogok meg vakarózom egész nap.

Próbáltam ecettel kiöblíteni. Az előző albérletben így friss illata lett. De itt ennél a mosógépnél még ecettel is büdös :(

A ruhákat azonnal kiteregetem és az ablakot is kiszoktam nyítni naponta 10 percre. A lakásba jó idő van így megszárad a ruha egy nap alatt és a mosógépet mindig nyitva hagyom.

2011. febr. 15. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne egy szárítógép használata. Nekem másfél óra alatt szekrény készre szárítja a ruhákat, ráadásul teljesen más lesz a puhasága mintha csak úgy száradna kiteregetve. És nincs kitéve büdösségnek sem, mikor a szomszéd tüzelni kezd.
2011. febr. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!