Mit tehetnék? Sürgős!
Ma kijött az éves elszámoló gázszámla.
Majdnem 120E!! És havi 9 ezreket is fizettem ugye 11 hónapig. Augusztusban volt óracsere, és elment kb. 1100 m3!!
Háromszobás panelban lakunk, de az egyikben fűtünk, másik kettőben csak őrlángon megy a konvektor.
Tavaly amikor 2 szobát fűtöttem, akkor is sokkal kevesebb volt a fogyasztás. Help!
Most néztem meg, tavalyi évben az éves fogyasztás kb. 700m3 volt.
Szeptemberben volt kint gázszerelő, kitisztította a készülékeket. Lehet hogy ő állított el valamit rajtuk, hogy így megnőtt a fogyasztás?
Vagy esetleg érdemes lenne bevizsgáltatni a mérőt?
Szerintem meg a 9 ezer kevés egy 3 szobás panelre, még ha nem teljes gázzal fűtötök minden szobát akkor is! Sógornőmék újépítésű másfél szobásban fizetnek kb. 15 ezret. Barátnőmék szintén 3 szobásban laknak és nekik 25 körül szokott lenni!
Meglehet próbálni bevizsgáltatni az órát, bár ha új, akkor kisebb rá az esély,hogy rossz és neked azt is fizetned, ha tényleg semmi baja!
Nem a spórolásról van szó. Az egyik szobát csak raktárnak használjuk. A másikat csak néha-néha használjuk.
Az elmúlt 3 évben 7-800 m3 volt az éves fogyasztás! Februártól februárig. Most meg 5 hónap alatt elment 1100 m3! És szeptemberben még nem is nagyon fűtöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!