Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nem kapcsol be a cikró,...

Nem kapcsol be a cikró, szobatermosztát igen. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Gázüzemű, villany vezérlésű cirkónk van, nem túl régi, kb 3 éves. Saunier Duval. Van hozzá egy szobatermosztát. Cirkón: beállítások jók, víznyomás rendben, hibajelzésnek nyoma sincs, ledek zöldek, villany, gáz van :).

Termosztát: hőfok 21-re állítva (a lakásban 15 fok van), adja a jelet, forog a kis propeller a kijelzőn, hogy elvileg megy a fűtés, szóval jelet ad, gondolom.

Cirkót újraindítottam.

Kismegszakító felkapcsolt állapotban... nincs több ötletem. Nektek? Köszönöm előre is!

2011. febr. 11. 21:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
2011. febr. 12. 17:13
 12/13 anonim válasza:
Az én kazánom ugyanezeket produkálja, amit itt olvastam. Ha a tiéd megjavult, mit kellett benne cserélni?
2017. nov. 1. 07:18
 13/13 lükosz válasza:
Ha rádióvezérelt akkor ami a falon van azt bekapcsolod zöld a mellettelévő gombot is meg nyomod ami pirosan fog világítani aztán a zöldet kikapcsolod
2022. szept. 19. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!