Nem sok kicsit ez a villany számla?
48 nm kertes ház! 2tv (azok sem egész nap,de van hogy egyszerre megy a kettő), 1 hűtő, 1 laptop, heti 3x mosok, bojler, és a kazán keringető szivattyúja.Lámpa csak este ég de azok is spotok, ami tudtommal nem fogyaszt sokat.
Mégis 56000Ft villanyszámla jött ki, egy hónapra!Csak nekem tűnik ez túl soknak vagy tényleg az?Létezik hogy lopják az áramomat?Én azt hogy tudom leellenőrizni, mert ha szakembert hívok az pénz, ami sajnos nincs.
Tényleg, nem elszámoló számla volt ez a sok??? Én pár havonta leolvasom és a mi szolgáltatónknál interneten be lehet jelenteni, ott kidobja azonnal, hogy mennyi lesz a számla. Én kértem most, hogy több kw-t számlázzanak (neten ezt is be lehet állítani), mert a babánk születése után jóval több áramot használtunk, 6-7 ezer körül használtunk, de most 10 is van. Pár hó alatt 20 ezer elmaradásunk lett, az óra állás szerint, érdemes oda figyelni rá.
Mi van veletek egyébként??? Írj meg!
Még nem néztük meg, mert ahoz hogy a tv-ket kitudjam húzni el kell húzni a szekrénysorokat és odáig még nem jutottunk el, mert 1dül nem megy,párom meg elég keveset van itthon és a gyerek mellet sem egyszerű csak ha vki tud rá vigyázni.De köszönöm az érdeklődést.
Sajnos tényleg nem elszámoló számla, attól már most rettegek, pedig havi diktálásban vagyok..
Következő a tapasztalatom. Interneten havonta!!!! Be kell jelenteni a mérőóra állását, így tényleg annyit fizetünk, mint amennyit bediktáltunk. A számlán is rendesen látszódik, hogy mikor mennyit diktáltunk be mi a záró, is nyitó számok.
Nyomon követhető hiszen a számokat te saját magad adod le.
Így számláznak annyit amit akarnak. Nekünk ez havi kb 20 %-os spórolást jelent az áramszámlánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!