Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hol lehet ezeket beszerezni...

Hol lehet ezeket beszerezni olcsón?

Figyelt kérdés

Hol lehet olcsón előszobabútort venni? Lapra szerelt bükk színű kellene. ilyesmi: [link]

Elég ha egyszerűbb, csak ilyen elrendezése legyen; és ne legyen drága. Tud valaki ilyen helyet Bp. és környékén? Voltunk már nagyon sok bútorboltban, de nagyon drága mind (kika, ikea, stb kizárva)

Konyhabútorból ilyesmi elrendezésűre gondoltam:

[link]

Csak nekünk nem lenne semmi beépítve, mert a gáz, és a mosogató másik falon lenne.

Van olyan hely ahol nem milliós és több százezres árak vannak? Persze tudom, hogy nem olcsó, de azért ha lehet akkor szeretném a lehető legolcsóbban megúszni.

Szívesen fogadok valami tippet is azoktól akik szintén túlestek ezen, hogy hogy a legjobb, miken lehet spórolni, stb. ?

Köszönöm

2011. febr. 10. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha itt még nem néztétek volna:

[link]

2011. febr. 10. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. Futólag átnéztem az oldalt már egyszer, de az árakban nem igazodtam ki.
2011. febr. 10. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem az ikea egyáltalán nem drága, és legalább nem tucatáru, hanem van benne ötlet egyediség.

[link]

itt darabonként összeválogathatod, így pont olyan lesz, amilyet szeretnél.

nézd meg a möbelixet, az sem olyan drága, és vannak elég jó cuccok.

a konyhabútor pont az a dolog, amit nem veszel minden évben. bocs, de 100e alatt biztos nem úszod meg. még a legegyszerűbbel sem.

azt hiszem, a praktikerben is vannak még ilyen termékek, bár ott nem olyan nagy a választék.

2011. febr. 10. 15:12
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a linket. Igen tudom nem lesz olcsó..a plafon amit rá tudunk költeni az maximum 150.000-200.000ft. Csak azért is kérdeztem hátha valaki tud valami olcsó helyet, mert hát még kell egy csomó mindent venni ezen kívül és hitel nélkül kezdtük el, nem is szeretnénk felvenni(maximum áruhitel, aminek nem nagy a törlesztője).Így amin tudunk inkább spórolnánk, mert a fürdő és a kinti rész (tető csere, vakolás, festés is kint,stb. Azok meg húzós összegek sajnos.
2011. febr. 10. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ikea konyhai katalógusában van a faktum konyha pl: 230 ezer ft. és alatta standard kombináció 109.000ft. Ez miben különbözik? Mert azt nem találom. Meg ugye típusonként más árak vannak, de a faktum mitől másabb, mint a standard kombináció?
2011. febr. 10. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt nézz körül:

[link]

Bár nem tudom Bp.meik részén laksz, de Vác nincs messze Pesttől, érdemes megnézni.

2011. febr. 10. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Az Ikeában az ár szerintem attól függ, hogy a front milyen. Kezdd el tervezni a tervezőjükkel, és akkor látod az árakat. Szerintem is a legolcsóbbak között van. Ha nem nagyon sürgős, érdemes kivárni azt az akciót, amikor elhozhatod részletre, és a thm 0%.

Vagy ha megveszed a legolcsóbb, legegyszerűbbet, és pár év múlva már jobban állsz anyagilag, elég lesz csak a frontokat cseréli. :)

2011. febr. 11. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!