Ezeket hol tudnám beszerezni?
Figyelt kérdés
Sovány túró?0%-os joghurt?Sovány sajt?Tollén kívül másfajtát?
Itt a környéken egyik boltban sem találtam ilyeneket.Túróból is max félzsírost!
2011. szept. 20. 08:58
1/8 anonim válasza:
0%-os joghurtot nem tudom, sovány túró, sovány Mozarella, 0,9%-os Cottage Cheese az Aldiban, sovány túró viszont bármely nagyobb üzletben (Tesco, Auchan...)
Ha nincs ilyen a közeledben, sajnos kis boltokban nem nagyon vannak, tapasztalataim szerint, de még Match-ban, CBA-ban sem találtam....
2/8 anonim válasza:
Most be ne kapjatok, ha nincs igazam, de azt hallottam, hogy a joghurtnak legalább másfél százalékosnak kell lennie, mert különben nem tudnak a benne lévő tápanyagok felszívódni a szervezetben. Megpróbálok erről keresni valamit a neten.
4/8 anonim válasza:
Igen! Pontosan tegnap láttam erről egy anyagot, hogy akkora tévhit ez a nulla százalékos hajcihő, mert nagyon sokat árt a szervezetnek. Főleg a nőknél. Hát véleményem szerint, ha ez kap némi kis kampányt lehet átalakítani a fogyókúrás elveket.
5/8 anonim válasza:
És ha azt nézzük, hogy valamiből a minimum bevihető adag 0 a maximum meg 100%, akkor az 1,5 százalék nem tűnik halálos dózisnak. ☺ Szóval nem ezen fog állni vagy bukni a fogyókúrád.
6/8 anonim válasza:
elvben pedig semmi probléma nincs a "0% zsírtartalmú" tejtermékekkel. elméletileg nem nagyon van senkinek sem konkrétan tejzsírra szüksége felnőtt korban. vannak kedvezőbb zsírsav összetételű zsírok-olajok, ami meg a telített zsírokat illeti, szín hússal úgy is viszel be, vélhetőleg eleget.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Elmegyek valami nagyobb boltba, mert itt cba meg spar van.
2011. szept. 20. 16:25
8/8 anonim válasza:
CBA-nak a sajátmárkásait ismerem, de azok között mondjuk ilyen speciálisabb termékek (nagyon zsírszegény) nincsen.. ha jól emlékszem.
ezek szerint a többi terméke között sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!