HELP! Egértanya a házunk! Hogyan tudnánk irtani őket?
A megoldás a MACSKA!
És hidd el, hogy a legjobb megoldás.
Nem feltétlenül.
Nem olyan jó buli este arra kelni, hogy mindent levert a macska, mert a szekrény tetején egerészik hajnal kettőkor.
Olyan helyre, ahol a gyerek nem éri el, tegyél egérmérget meg csokoládét. Az utóbbi állítólag nagyon vonzza őket.
(Szerintem minden, ami az acélnál puhább.)
Más helyeken használhatsz egérragasztót.
Fifikásak ezek a dögök, megtanulják úgy kivenni a kaját, hogy oldalról nyúlnak a fogóba, lecsenik, és nem hozzák működésbe.
Ezen segít, ha dróttal megfogjátok a csalétket, hogy kénytelen legyen kicsit jobban megrángatni.
Mindenhol be kell tömni a lyukakat.
Sajnos, végleg nehéz megszabadulni tőlük, mert télen keresik a meleget.
Létezek ultrahangos riasztó, állítólag az elűzi őket, én még nem mertem kipróbálni.
Mi a baj a macskával? Tényleg az a legjobb megoldás (és nyilván ha macska van a lakásban, átmenetileg berakod a herendit a szekrénybe). Nálunk semmi nem vált be, csak az, pedig szerintem midnent kipróbáltunk, amit csak találtunk.
Még nem rossz a hurkos egérfogó sem, azt nem tudják kijátszani. Ez olyan, hogy egy fahasábba belefúrtok, oda kerül a csali, de a furat akkora legyen, hogy a felén már ne férjen be az egér. Van a tetején egy rugós hurok, amit fekete cérnával kell rögzíteni. Az egér csak akkor éri el a kaját, ha elrágja a cérnát, viszont akkor a hurok felcsapódik és elvágja a torkát. kicsit brutális, de sokkal hatékonyabb, ráadásul nem veszélyes a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!