Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnánk eladni a házat?

Hogyan tudnánk eladni a házat?

Figyelt kérdés
Már nagyon el szeretnék költözni ebből a faluból ahol lakom. Hirdettük a házat meg is nézték de nem vette meg senki. Utána apám már nem is hirdette mondván nem kell senkinek. Pedig ha benne lenne az újságban tuti, hogy jönnének megnézni. Egy csomó mindenről lemaradok mert itt semmit nem lehet csinálni a faluban. A városban sokkal jobb lenne mert ott van közel minden meg a barátaimat is könnyebben érném el. Régebben még a szüleim is el akartak menni most meg feladták mert nincs vevő a házra. De én nem akarom feladni. Mit lehet még csinálni?
2011. jún. 27. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Tovább hirdetni. Mégis hogy máshogy?!
2011. jún. 27. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Elsőként is a szülőket meggyőzni, hogy költözzenek el onnan, mert ha ilyen gyorsan feladták akkor lehet, hogy nem is karnak elköltözni. Egyébként ki kell a házra is írni, hogy eladó és hírdetni.
2011. jún. 27. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Újságok, neten sokfelé feltölteni, szórólapok ragasztása a városi buszmegállókba, esetleg egy nevesebb ingatlanközvetítő! De ezt így mind egyszerre, mindenhova kitenni-feltenni és frissíteni, ha leszakadt újraragasztani, újrafeltenni a netre stb...

Egyszerre többféle módon kell valamit hírdetni. Így sokkal többen látják, olvassák.

2011. jún. 27. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem eladni, akkor cserélni. Sokan vannak, akiknek városban van két háza, vagy lakása (örököltek), de jobban örülnének, ha az egyik tulajdonuk valami csendesebb helyen lenne, ahova hétvégén, vagy szabadság idején el tudnak a nyüzsgő városból szabadulni.

Az esetleges érték-különbözetet kp-ban rendezni, akármelyik fél részéről is esedékes az. Ilyen esetekben előfordul, hogy a különbözet megfizetésére akár részletfizetésben is egyeznek. Ezt hívják a hirdetésekben: fizetési könnyítéssel megnevezésnek.

2011. jún. 27. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Sokáig dolgoztam ingatlanközvetítőként. Ha nem lehetett eladni egy ingatlant, legtöbb esetben az volt az oka, hogy túl magasra lőtte be a tulaj az árat. Egy ingatlannak annyi az értéke, amennyiért hajlandóak megvenni. Kezdjétek 5%-kal csökkenteni hetente az árat, közben hirdessétek helyi újságokban, írjátok ki a kerítésre, adjatok fel hirdetést az ingatlan.com-on, expressz-ben, stb.

Látni fogjátok, hogy mi az az ár, ahol érdemes megállni, mert jönnek az érdeklődők.

Megkérdezhetem, hogy mik a ház paraméterei és mennyiért áruljátok?

2011. jún. 27. 11:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves utolsó! Sajnos a paramétereit nem tudom de 8-9 millióért árultuk.
2011. jún. 27. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez így kevés, mert nem mindegy, hogy egy csilli-villi 100 négyzetméteres ház kerül ennyibe, vagy egy 30 nm-es lepusztult vityilló. Az se mindegy, hogy mekkora településen van, milyen az infrastruktúra, milyenek a munkalehetőségek, milyen messze van a legközelebbi nagyváros, stb, stb, stb.
2011. jún. 27. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Nézd, ha azt mondom, hogy nyaraltam 100.000 Ft-ért, akkor az olcsó vagy drága?

Te se tudod megmondani, mert ha a szomszéd faluban vettem ki egy éjszakára egy szobát, akkor baromi drága, ha Balin voltam 5 csillagos szállodában két hétig, akkor pedig nevetségesen olcsó.

Az ár mindig a "termékhez" viszonyítva sok vagy kevés.

Az, hogy "ház", nem mond semmit, ez nem információ.

2011. jún. 27. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

bizony. nem tudom hány éves vagy, de azért illene tudni, h hány négyzetméteres a ház ahol élsz, és gondolom van összehasonlítási alapod más kecókkal, h meg tudd állapítani, h milyen állapotú. azt sem írtad melyik megyében van, melyik nagyobb városhoz közel.

pontos infók hiányában az atyaúristen sem tud segíteni.

2011. jún. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!