Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ácsok, Bádogosok mennyivel...

Ácsok, Bádogosok mennyivel számoljunk?

Figyelt kérdés

Teljes tetőcserét szeretnénk!

150 m2 a tető.Csonka nyeregtetős!faanyag, cserép, eresz, kémény,koszorú, munkadíj...stb!

Mennyivel számoljunk?

2011. febr. 3. 22:54
 1/8 A kérdező kommentje:

Valaki aki jártas ebben a dologban részletezné nekem , hogy nagyjából mi mennyibe fog kerülni!

Én is csináltam egy kalkulációt,de kíváncsi vagyok nektek mennyire jön ki!

2011. febr. 3. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni de két dolog végett nem fognak SZAKEMBEREK ide írni(a kibicnek meg ugye semmi sem drága)

Én ugyan villszer vagyok de 1 adatból(150m2) nem lehet precíz anyag és munkadíj kalkulációt csinálni.

És a másik dolog én is nemrég építkeztem + épület villamoságot is vállalunk ez a munka nem 10 perc, szerintem nem sokan fogják ingyen a te kedvedért megcsinálni.

De ez szigorúan az én véleményem!!!

2011. febr. 18. 18:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem pontos adatokat kértem, de biztos, hogy az akinek van erről fogalma nem úgy mint nekem, az tudna írányárakat mondnai, hogy mennyivel számoljunk egyáltalán!

Milyen árak vannak most,hogy mennek a m3-erek ilyenekre gondoltam!

2011. febr. 18. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nehéz válaszolni erre.Az árak változók az ácsmunkát négyetméterre szokták fizetni.De ami falun xy ft az Pesten a 2-3 szorosa is lehet.Tehát attól is függ hol laksz.A csatornázás nem nagy dolog én is magam csináltam a munkadíjat megspóroltam 120nm es házamra kb 50-60ezerből kijött 2 éve.A cserép lehet új és használt.Ha jó minőségű újat veszel az drága de ha a legolcsóbb új cserepet veszed annál sokszor többet ér a pár éves jó minőségű használt.Én is ilyet vettem nevetségesen olcsón.A faanyaggal nem tudsz mit csinálni csak újat vegyél.Sajnos konkrét árakat nem lehet mondani mert nem tudni miből miet szeretnél venni.Jótanács több szakembert is kérdezzetek meg mert a válság óta kevesen építkeznek tehát az árakat is kicsit lentebb adták mert nincs munkájuk.Előre ne fizessetek csak anyagot azt is ti intézzétek .És mindenképpen alkudjatok a munkadíjból most úgy sincs olyan sok munkájuk .
2011. febr. 19. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Az utolsónak,

Kicsit erős az a kifejezés hogy nincs munkájuk!!

A jó Szakembert keresik, a kóklert nem annyira,lehet alkudozni: a piacon!

2011. febr. 19. 21:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Bontott cserépből lenne mindenképpen!

Az a gondom, hogy Én megkérdeztem több ácsot is, és mindegyik nevetségesen drága árakat mondott!

Én tökéletesen tisztába vagyok azzal, hogy nem olcsó dolog egy tető,de viszont azt is tudom, hogy akikkel eddig Én beszéltem, azok nagyon le akartak minket húzni!

Volt aki azt mondta,hogy vagy egy helyen veszek meg mindent vagy nem csinálja meg a tetőt!

kapásból a duplábbik összeget mondta, mint a másik!

Én nem értem!

Így végül ugy döntöttünk lesz ami lesz,mi magunk állunk neki!

2011. febr. 21. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok.Saját tapasztalat hogy a mesterek általában csak új anyaggal akarnak dolgozni.Namármost vagy azzal csinálják amit én mondok vagy nem csinálják ennyi.Ha nem kell a munka mehetnek majd megcsinálja más.Nálam is erősködtek az ácsok hogy új cserép kellene meg hogy az mutatna jól.Hülyének néztek???én is tudom mi mutatna jól de hát nincs rá pénz válaszoltam.Fel rakták a használtat.Ez kb 2 éve volt ha jól emlékszem 1800ft négyzetméterenkénti árért a komplet ácsmunka.
2011. febr. 23. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
160m2-emen egymilliószázezer a munkadíj és 1 millió a léc, szalufa cserép ára. teljes tetőcsere. Csak még egyikkel sem mertem megállapodni, mert szerződést egyik sem hozott megtekintéskor, de az előre pénzről már beszéltek. hát így meghiúsult mind idáig. előre pénz nincs.
2019. márc. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!