Ácsok, Bádogosok mennyivel számoljunk?
Teljes tetőcserét szeretnénk!
150 m2 a tető.Csonka nyeregtetős!faanyag, cserép, eresz, kémény,koszorú, munkadíj...stb!
Mennyivel számoljunk?
Valaki aki jártas ebben a dologban részletezné nekem , hogy nagyjából mi mennyibe fog kerülni!
Én is csináltam egy kalkulációt,de kíváncsi vagyok nektek mennyire jön ki!
Nem akarlak elkeseríteni de két dolog végett nem fognak SZAKEMBEREK ide írni(a kibicnek meg ugye semmi sem drága)
Én ugyan villszer vagyok de 1 adatból(150m2) nem lehet precíz anyag és munkadíj kalkulációt csinálni.
És a másik dolog én is nemrég építkeztem + épület villamoságot is vállalunk ez a munka nem 10 perc, szerintem nem sokan fogják ingyen a te kedvedért megcsinálni.
De ez szigorúan az én véleményem!!!
Nem pontos adatokat kértem, de biztos, hogy az akinek van erről fogalma nem úgy mint nekem, az tudna írányárakat mondnai, hogy mennyivel számoljunk egyáltalán!
Milyen árak vannak most,hogy mennek a m3-erek ilyenekre gondoltam!
Az utolsónak,
Kicsit erős az a kifejezés hogy nincs munkájuk!!
A jó Szakembert keresik, a kóklert nem annyira,lehet alkudozni: a piacon!
Bontott cserépből lenne mindenképpen!
Az a gondom, hogy Én megkérdeztem több ácsot is, és mindegyik nevetségesen drága árakat mondott!
Én tökéletesen tisztába vagyok azzal, hogy nem olcsó dolog egy tető,de viszont azt is tudom, hogy akikkel eddig Én beszéltem, azok nagyon le akartak minket húzni!
Volt aki azt mondta,hogy vagy egy helyen veszek meg mindent vagy nem csinálja meg a tetőt!
kapásból a duplábbik összeget mondta, mint a másik!
Én nem értem!
Így végül ugy döntöttünk lesz ami lesz,mi magunk állunk neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!