Milyen Sopronba lakni?
Figyelt kérdés
Sopronba szeretnék költözni, és érdeklődnék,hogy milyen a környék.2011. febr. 3. 20:22
1/2 anonim válasza:
- A közbiztonság elég jó, oké, itt is van rabló meg randalírozó részeg fiatal, mint máshol, de nekem még soha senki nem szólt be az utcán, senki sem kötött belém, nem bántott senki. Éjszaka is bátran közlekedem egyedül.
- Boltok vannak mindenféle, nagyon jó kis butikokat is találni. Igazából szinte mindent meg lehet kapni, amit egy megyeszékhelyen is megkap az ember.
- Szórakozási lehetőség, rendezvények vannak, főként nyáron, ilyenkor télen kicsit elül a hangulat, de ez sztem máshol is így van.
- A hely maga szép, jó az utcán sétálni.
- Munkahelyet talál az ember, legalább is én mindig találtam.
- Ausztria közelsége külön jó pont. :P
2/2 anonim válasza:
Ha ide szeretnél költözni, a legjobb környék szerintem Bánfalva. Itt az ember tényleg születésétől haláláig jól érzi magát, közel a városhoz, mégis zajtól mentesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!