Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy a kéményb...

Normális dolog, hogy a kéményben csöpög a víz?

Figyelt kérdés
Kititottam azt a nyílást a kéményben, amit begyújtásnál használunk, de teljesen nedves volt a "cucc". Mivel nem használjuk a kandallót rendszeresen, így beraktam egy műanyagot kiváncsiságból, amiben reggelre 1 deci víz lett.
2011. febr. 3. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
mivel nem használod folyamatosan a kéményt lecsapódik a pára.
2011. febr. 3. 11:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lányból vagyok, nem láttam az összefüggést :)
2011. febr. 3. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószinű,hogy a kéménynébe valami keresztbe be van akadva ÉS AZON A LECSAPODOTT pára alapján vizcsepp keletkezik.Ez csapeghet le. Ha egy tükröt a kéménynyiláshoz helyezel és sikerül ugy irányitani, hogy kilátsz a kéményen igazolódhat a feltevésem vagy nem. Hogy mitől kerülhetett keresztbe pl egy erős fűszál kjépzeletedre bizom. Egyébként nincs a kémény tetejére valamilyen szélkakas ráépitve ? Onnan is lecsepeghet a pára.Sok sikert.
2011. febr. 3. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Hideg kémény esetén ez normális...

Esetleg beleesett az eső, ami az oldalán lefolyt és a kémény nem melegszik át annyira amikor begyújtotok hogy elvigye az összes vizet páraként.

Nyugi, aggodalomra semmi ok.

2011. febr. 3. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszaitokat! :)
2011. febr. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!