Már nem tudom mit tegyek? Mivel lakásban majdnem minden sarok penészesdik!
Figyelt kérdés
Próbáltam már minden penészgátlót,2 hét után újból feketedig a penész! Volt mikor sima pypoval mostam le de ugyanugy vissza jött! Vettem olyan dobozt is ami összegyüjti a párát,csak pénzkidobás!Ja és nyáron penészgátlos festékkel volt lefestve! Igyekszem szellöztettni,de a gyerekek miatt csak 10-10percig tárom ki az ablakot! De amikor szülöknél alszunk bukora nyitva az ablak mindig.2011. febr. 1. 21:57
11/11 anonim válasza:
Elektromos páramentesítő gép. Kb 30-40eFt-ért már jókat lehet venni, nekünk teljesen megoldotta a penész, és a pára problémát. A ruhák egy nap alatt megszáradnak mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!