Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyvárosban panel, vagy kis...

Nagyvárosban panel, vagy kis településen kertes ház?

Figyelt kérdés
Melyiket választanád, ha a városban megfizethetetlen a kertes házak ára?
2011. febr. 1. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Hello, épp ebben a helyzetben vagyunk, és arra jutottunk, hogy inkább várunk még pár évet és gyűjtögetünk, és városba kertes ház lesz a nyerő. Mérlegeltünk, gyerekünk van, iskola miatt nem mindegy , lehetőségek, falusi pletykák elkerülése, munka stb.
2011. febr. 1. 19:02
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Szia!Mi 3,5 évig laktunk panelba férjem és én is kertes házba nöttünk fel és valahogy nem is tudtuk megszokni a panelt.Így a várostól 15 km-re vettünk egy nagy kertes házat igaz még sok munka van vele de egy percig se bántuk meg főleg így hogy útban van a második gyerkőc.És a nagyobbik nagyon szeret kinnt lenni.
2011. febr. 1. 19:03
 3/18 Cory Rose ***** válasza:
87%
Sem a panelt sem a kertes házat (meg a vidéki életet) nem tudnám megszokni, szóval nagyvárosban bérház.
2011. febr. 1. 19:11
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

panel

kertesben nőttem fel,gyűlölöm a kerti és kinti munkát,meg ugy a falut ahogy van,nekem kell a nyüzsi,még a szomszéd éjféli porszivózása is elmegy:D

párom kevésbé rajong a panelért,igy abban egyeztünk meg,hogy amig nincs baba addig jó itt,aztán mglátjuk,egy gyereknek kell a tér,de addigra össze kell gyüjteni városi kertes házra,falura nem költözök,akkor se ha 5km-re van...

2011. febr. 1. 19:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább panelra/lakásra spórolok egyedül.

De ha lenne társam, amolyan igazi életre szóló, akkor vele együtt inkább kis településre költöznék, mert hosszútávon nem szeretnék városban élni, mondjuk úgy vidéki kisnyugdíjas akarok lenni.

Neked van párod és gyereked? Ha gyereked van, akkor jobb a kertes ház vidéken! Több lehetőséget jelent egy gyerek számára, ha nincs a 4 fal között egyfolytában!

2011. febr. 1. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:
69%

rengeteg gyerek felnőtt panelban, és nem lett mindegyik degenerált.

akinek csak arra van lehetősége, nem muszáj erején felül kertes házat vennie.

iszonyat sokféle nyaralási mód van, ahol a gyerek falun is tölthet pár hetet a szünetből. vidéki rokonok, barátok, cserenyaralás, táborok.

a városban több lehetőség van tanulásra, munkára.

nekem nem derogál panelban nevelni a leendő gyermekemet...

2011. febr. 1. 19:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi falun élünk, és mennénk városba, panelba. Itt nincs semmi lehetősége a gyerekeinknek. Nincs munkahely. Mi is azért vettünk falun házat, mert a gyerekinkre gondoltunk. De így három gyerek mellett már látom, jobb lenne a városban. Nem beszélve arról, hogy a férjem folyton dolgozik, és semmi időnk nincs a kertre. Amikor csináljuk, akkor iszonyat menniységű kerti munka gyűlik össze.

Szóval én mennék a panelbe lakni, pedig a férjem falun nőtt fel, én meg városban kertes házban. A férjem is menne panelbe és én is.

2011. febr. 1. 19:54
 8/18 anonim válasza:
100%

panel

Én tégla bérházban, majd panelban laktam, nem tudnám elképzelni magam magánházban.

A kistelepülést sem tudnám, én szeretem, ha gyalok elérhetőek üzletsorok, érzem látom,hogy folyik az élet körülöttem.

Bizony nem 4 fal közt van örökké az a gyermek. Vannak játszóterek, ahol még barátkozhat is.

Azt is hallom a házon mindig van valami amit csinálni kell.

Mindkettőnek van pro- kontrája.

2011. febr. 1. 19:56
 9/18 anonim válasza:
100%
Kertes ház egy nagyvároshoz közeli településen?
2011. febr. 1. 20:01
 10/18 anonim válasza:
71%
kertesre voksolok
2011. febr. 1. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!