Mit lehet ilyen esetben csinálni? FONTOS
Figyelt kérdés
Kecskeméten lakom, egy 5 emeletes panelházban. A fűtés nem korszerűsített, így a házban a hőmérsékletnek egy formának kellene, hogy legyen. (távhőről van szó). Az az eset történt, hogy a 3-ik emeleten, és a 4-ik emeleten, beépítettek egy golyós csapot ami elzárja a fűtést így az alsó lakásokba nem jut hő (nyilván hozzá értő szakember szerelhette be). Így a jelenlegi hőmérséklet nállunk kb 18 fok, éjszaka pedig ennél is kevesebb, pedig havi 33 ezret fizetünk a fűtésért. Mit lehet ilyen esetben tenni? A közös képviselőt értesítettük, a hőszolgáltatót is, de ő közölte hogy a magán laskába nincs hatáskörük.2011. jan. 31. 17:07
1/7 anonim válasza:
Pereld be a lakások tulajdonosait.
2/7 anonim válasza:
Ha a szolgáltató és a közös képviselő nem reagál a bajra, akkor irány a fogyasztásvédelem.
3/7 anonim válasza:
Ez valami Kecskeméti betegség? Anyám 10emeletesben egyszer elzárta az egyik radiátorát alatta megszűnt a fűtés:)
Lehet, hogy csak szólnod kellene nekik, mert nem tudják mit csináltak.
4/7 anonim válasza:
igy van szerintem is ez lehet a gond!! Szóljatok a szomszédnak először is és majd meglátjátok hogy reagál rá.Lehet hogy igy van szerelve az egész épület, hogy előbb van egy felszálló ág és onnan jön lefelé a melegviz.Mivel oda Ők beszereltek egy csapot nem jó helyre szerelhették és igy zárhatja le a lefelé menő melegvizet.
5/7 A kérdező kommentje:
Nos a következő a helyzet: Bejelentettem a hőszolgáltatónak, majd kijöttek, megállapították, hogy a 3-4 emeleten szűkítő és elzáró csap van. Majd küldtek egy levelet, hogy szedjék le, de töbett nem tudtak csinálni ennyi a hatáskörük. Majd a közös képviselő következett neki kelett volna intéznie de ő sem csinál semmit. Most azon a helyzeten vagyok hogy feljelentést teszek egyébb más ötlet?
2011. febr. 5. 14:48
6/7 anonim válasza:
én becsöngetnék 1-2 bőrkabátős 2 méter magas jóvágású barátommal
másnapra meg lenne oldva a helyzet.
Csak semmi fenyegetőzés, vagy tettlegesség érteni fogják így is :)
7/7 anonim válasza:
a közös képviselő akkor mi a fa..nak van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!