Panelben lakók, hozzátok is átmegy minden szag a szomszédtól?
szag csak a lépcsőházban van, de az inkább illat :D komolyan mondom, akkora gasztrozsenik a szomszédaim, h legszívesebben becsöngetnék minden lakásba és megkérdezném, h itt fő-e az a fini pöri, vagy leves, mer murvára ennék :D de komolyan.
a leginkább bosszant: ha az ajtóm előtt pofáznak. sajnos 1000éves fos, minden hang bejön, pedig tettem rá olyan gumicsíkot, és mégis. a farzsebben meg nem lapul a 100as, h cseréltessem...
nos, ilyenkor csak félhangosan mondom, h takarodjál haza, aztán ott trécseljél! nem mondom, h különösképp beválna, de a lelkemnek jót tesz :D
jut eszembe, van egy csöveknek kialakított akna, azt takarja egy beép.szekrényke. nos, ott néha masszív pöceszag van, de csak a szűk környezetében, mondjuk akkor érzem, ha elmegyek mellette, de nem terjeng a lakásban.
ez van, kibírom.
"szag csak a lépcsőházban van, de az inkább illat :D komolyan mondom, akkora gasztrozsenik a szomszédaim, h legszívesebben becsöngetnék minden lakásba és megkérdezném, h itt fő-e az a fini pöri, vagy leves, mer murvára ennék :D de komolyan. "
Hasonló a helyzet lépcsőházban reggel, este tömény illatok amitől egyből beindul a nyáltermelés, illetve a szobába is felérzik ha alsó szomszéd főz, vagy a ház előtti pékségben sütik a kenyeret. Szerdánként, csütörtökönként már szinte kibírhatatlan magasságokba emelkedik. :S:D
Mivel a felettünk lakó csótányokat tenyészt,ezért minden szellőző be van ragasztva jó erősen...
főzni meg szerintem egyik se szokott,mert 1 éve itt lakom,de még kajaszagot sose éreztem a folyosón se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!