Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Makón irreálisan magasak az...

Bandris kérdése:

Makón irreálisan magasak az ingatlanok, miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi neked a magas?
2011. jan. 26. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenhol, Makon, Magyarorszagon, az egesz vilagban irrealisan mentek fel az ingatlanok ara.
2011. jan. 26. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
mikor ? mostanában? Pont hogy elég alacsonyak, a 2 évvel ezelőtthöz képest.. Én kb 5 millát buktam a lakásomon...
2011. jan. 26. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ingatlan árak inkább estek, rengeteg eladó lakás, ház van, aminek már nem tudják fizetni a részleteit, ezért kénytelenek inkább ár alatt hirdetni. Ezért a még reális áron kínált ingatlanokat sem tudják eladni.
2011. jan. 26. 15:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Kicsit össze kellene hasonlitani az árakat Szegeddel ill. drága fővárosunkal. Arányaiban bőven túl szárnyalja ezeket.
2011. jan. 26. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a makói ingatlan árakat, de talán ott nincs olyan túlkínálat mint máshol.
2011. jan. 26. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Igaz én az ország másik végén lakom, de azért mondjál már egy árat egy ingatlanra! Kíváncsiságból mi neked az aranyár?
2011. jan. 27. 08:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Máshol is hatalmasak az árak.Szegeden is egy némelyik el van szállva az árral.Aki el akarja adni, az enged belőle.Én most voltam eladásba,de csak az ingatlanközvetítők ostromoltak napjába.Végül volt szomszédunk lánya jött vevőnek és neki engedtünk az árból.Egy nem lakott épület magában is romlik,kár kitartani.Meg fizetnivaló ügy is van,a rendelkezésre állási dij,ami éves szinten csak kiadás.Aki horribilis árat kér,az úgy kalkulál,hogy visszafizeti a hitelt,s a megmaradó pénzzel tudjon valamit kezdeni.Nagyon vevő nem igen van,olyan nagy kilábalás ebből a helyzetből nem holnap lesz.
2011. jan. 27. 10:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nekem is hasonló gondolatom volt.
2011. jan. 27. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!