150 ezerből 3-an albérletben?
Ehhez már csak a családi jön hozzá.8 éves a kislányunk.Nekem van egy kb 10 000-es állandó kiadásom/diákhitel,telefon/
Meg tudnánk élni?
Köszönöm a választ!
Most se sokkal jobb a helyzet,megtanultam spórolni.
Anyámnál lakunk a kislányommal,én fizetek mindent évek óta,kaját,rezsit.
Nem írtad, hogy hol. Felénk pl. 30-35ezer ft-ért is van már albérlet. Azaz, ez a leg gyakoribb. De még olcsóbban is ki lehet fogni.
Pesten persze 50ezerért vannak az albik. Vagy inkább ott kezdődnek.
Tehát ki lehet jönni annyiból. Hol nehezebben, hol kicsit könnyebben.
01-26 16:48 válaszára csak egy megjegyzést írnék. Én ugyan nem albérletben hanem saját 1,5 szobás 46nm-es panellakásban élek, a legkorszerűtlenebb, nem szabályozható, legdrágább távfűtés mellett Bp-en.
A fűtésszámla még soha nem volt 35-40. A leghidegebb téli hónapokban is 20-25-nél nem nagyon szokott több lenni. Jellemzően inkább ez alatt van.
A többi költség ami mérhető, lehet spórolni. Kábel tv sem létszükséglet szerintem. (Na a közös költség, az ami nálunk is pofátlanul sok és mint egy adót kell fizetni, mert ellenszolgáltatást nem nagyon kapsz érte.)
Szóval szerintem ennyiből ha szűkösen is, de nem lehetetlen kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!