A Smoothie Maker mennyire jó?
A teleshopban láttam és nagyon megtetszett!!Még soha semmit nem rendeltem a teleshopból,mert szerintem sok minden kamu...de ez nagyon bejön!!
Van esetleg valakinek?És ha igen akkor i a véleményetek róla???
Kb, mint egy sima turmixgép, ugyan arra jó és a felépítése is ugyan az.
Idézet egy tulajtól:
"Nekünk van Nem csodagép, de jó. Valójában egy erősebb turmix. Amiért jó, hogy kis helyen elfér ( nekem a panelkonyhámban kint van a pulton), könnyű tisztítani, a poharába 2x rakok tiszta vizet átzuttyantom és tiszta a pohár és a kés is. A csodagépet arra értem, hogy a reklámjában úgy van, hogy 100% gyümölcs és zöldséglét készít. Ez nem igaz, pl almához vagy céklához kell bele víz is vagy pl banánhoz tej. Arra jó, hogy , ha a gyerekek megkívánnak egy turmixot, akkor hamar megvan. Erősebb mint a botmixer. "
A reklám nem felel meg a valóságban személyes tapasztalattal. Valóban egy turmix a poharat sokadik próbálkozással tudod felhelyezni, amíg a gumi be nem kopik.
Leveket csak folyadék hozzáadásával tudsz készíteni. Amikor a poharat leszeded / ha nem szorul rá úgy mint nekem/ a lapátról csöpög a maszat. Ha rendes háziasszony vagy akkor mosogathatod a kés felett mert ottmarad a maszat. Ha reklamációd van pénzt vissza nem adnak az üzletben levásárolhatod 220-as vérnyomással mer mit mondjak a termékekről ránézésre számomra gagyi az árak a csillagos ég,A WS vásárlást egy életre töröltem nincs olyan reklám aminek én még egyszer bedőlnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!