Miért nem jó a Smoothie Maker?
Figyelt kérdés
3 honapja rendeltem meg... Most jött meg... A kis mosóedénybe tettem vizet, hogy kimosom 1x.. Bedugom, felforditom és semmi :/ Bilizgáltam meg minden egy ezred mp-re elindult de utána megint semmi paff :( Mi a teendő? Felforditom és nem csinál semmit. Válaszokat előre is köszönöm.2011. júl. 5. 17:39
1/7 anonim válasza:
Ha Teleshopos akkor ne csodálkozz.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor baxák meg a kva anyjukat :@ 12 ezer Forintot meg kva gyorsan vissza lehet juttatni...
2011. júl. 5. 18:27
3/7 anonim válasza:
Én azt javaslom mindenkinek, aki S.M.-t akar venni, hogy boltban vegye. Ott ki is lehet próbálni, hogy működik-e (a miénket először rögtön ki is cserélték, mert egy hibás termék volt). Először én is online akartam rendelni, de nem tudták karácsony előtt kiszállítani, mert nem volt elég belőle... na és persze több pénzbe került volna, mert akkorra lejárt volna az akció. Szóval mindenképpen boltban vegyétek. Megéri. Én nagyon szeretem, igaz még csak karácsony óta van használatban, de nagyon finom fagyit, meg turmixokat, almalevet (üdítőt), shaket, babakaját, stb. csináltunk eddig vele. Szóval megéri. Nem azt mondom, a vásárláskor is előfordulhat, hogy selejtes terméket fog ki az ember. De legalább visszacserélik.
4/7 anonim válasza:
Én is visszavittem, ha visszagondolok a reklámfilmre hát kész átverés só. A kis műanyag kiálló pöcköket be kell olajozni egy kicsit, mert ha nem tudod ütközésig a poharat betekerni, a motor nem indul el.A reklámfilmben szó nincs róla se mutatva, hogy tegyél hozzá folyadékot hogy a lapátok elinduljanak, Csak a nagyon lédús gyümölcshöz nem kekk, Mutatós szép konyhadísz.
5/7 anonim válasza:
Egy nagy FOS, lehet hogy gyors de nagyon rossz -.-
6/7 anonim válasza:
Én karácsonyra kaptam és még mindig elégedett vagyok vele.
7/7 anonim válasza:
Mink is vissza küldtük már kéccer azt hidtük hogy rossz de rájöttünk hogy a poharat jobban rá kell csavarni addig hogy kattanjon. És utána felfordítot és már működik is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!