Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy teleknek-...

Mennyibe kerül egy teleknek- amin semmi nincs- a közművesítése? Gáz, víz, áram. Stb bekötését mennyiből úszhatjuk meg? Időben meddig tartanak ezek a folyamatok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A helyileg illetékes gáz, víz, áramszolgáltatót kell felkeresni. Ott minden információt megkapsz. Sok-sok időt és pénzt kell rászánni!
2011. jan. 23. 10:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem, ez nyilvánvaló, hogy nem itt fogom neten ezen az oldalon elintézni. A sok nem mond semmit. Most lenne egy ilyen telek, de a vételi árat ez nagymértékben befolyásolja, hogy plusz mennyi jönne még rá a közművesítés miatt. Aki mostanában csinált ilyet és képben van árban (saccperkábé) nagyon örülnék, ha megosztaná.
2011. jan. 23. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor talán meg kellett volna adnod a paramétereket Kb.

Hol a túróban van a telek?

Van az utcában egyáltalán gázvezeték? stb.stb....

2011. jan. 23. 12:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Egy Heves megyei nagyközség. Ennél közelebbit nem szeretnék megadni.

Az utcában igen a szomszéd házig van minden.

Egyébként köszönöm, aki fárad a válasszal, az elsőnek is, bár nem volt informatív.

2011. jan. 23. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem az első vagyok, de: Amennyi információt megadtál a kérdésedben, arra nem lehetett többet mondani.
2011. jan. 23. 14:02
 6/7 A kérdező kommentje:

Dehogynem lehet! Nyilván, aki nem csinált ilyet, nem tudhatja. De ezért voltam kiváncsi tapasztalatokra, hogy kábé belőhessük.

Egyébként találtam egy linket, volt már hasonló kérdés itt, akik végigmentek ilyenen, érdemben is tudtak írni valamit.

http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__343492

2011. jan. 23. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Na látod! Ezzel kellett volna kezdened!
2011. jan. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!