Miért jön fel büdös a wc-ből. Mik lehetnek az okok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 11:23
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekünk nem a wc-ből, hanem mellette a fürdőszobai túlfolyón jön néha bűz. (Vagy hogy hívják azt a kis rácsos izét, ami a fürdőszoba közepén a földön van? Na abból...)
Olyankor azt csinálom, hogy jó sok vizet öntök bele. Eleinte forrót. A végén meg egy kis domesztoszt.
3/11 anonim válasza:
Eldugult a csatorna, ki kell tisztítani.
4/11 anonim válasza:
Két eset van vagy megrepedt a hattyúnyak és nincs benne záróvíz, vagy dugulás szűkület van a vezetékben és a bomlás gázainak a nyomása olyan nagy hogy a záróvízen keresztül visszanyomódik.Meg lehet próbálni hogy a WC kagylóba hirtelen önteni legalább tíz liter melegebb vízet. Lehet hallani és látni hogy húz e a víz lefelé vagy nem tud elfolyni.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Víz az van benne, a csatorna is oké, mert a többi helyen nincs gond. Ezen kívül van még 2 wc-nk de csak ebből jön a bűz. Monjduk volt már olyan, hogy nem volt benne víz. De a bűz az akkor is jön, ha van benne víz. Sőt az is fura, hogy van mikor büdi (víztől függetlenül), van mikor napokig meg nem. Nem értem.
2011. jan. 20. 12:26
7/11 A kérdező kommentje:
Mi az hogy alsó kifolyású?
2011. jan. 20. 14:53
8/11 anonim válasza:
ajaj.Hol megy ki a k@ki?A csésze mögött a falba van csatlakoztatva? Akkor hátsó kifolyású ha nem akkor alsós.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem vagyok víz-vezeték szerelő, de közben rájöttem én is, hogy melyik melyik..... :-) Szóval a miénk az alsó kifolyású.
2011. jan. 26. 09:20
10/11 anonim válasza:
Jó-jó nem mondtam,h légy vízszerelő.
Akkor sajnos fel kell venni a csészét,és ellenőrizni az ültetőgumi állapotát.(ha egyáltalán azzal tették le)
Előfordulhat,h szét mállott(elfáradt)vagy összegyűrődött a széle amikor lehelyezték.Valamint lehetséges még az is,hogy kicsit lötyög a kiállásban.
Régebbi kivitelnél nem volt még gumi,csak a PVC kiállás és arra csak rátették.
Szóval itt jöhet fel szag,főleg ha nincs is körbe szigetelve a csésze alja tömítőpasztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!