Ha készpénzben fizetem ki egy lakás árát tényleg ilyen sokat engedhet a tulaj az árból?
Ez mindig attól függ, mennyire sürgős eladni a tulajnak a lakást, vagy mennyire csinál belőle presztízskérdést. (Mármint hogy szerinte annnyit ér és punktum!) :)
Én nem voltam sem szorult, sem sürgős helyzetben egy éve, mikor eladtam a 15 milliós lakásomat, így nem adtam oda 14 millió kp-ért.. (úgy hirdettem, hogy fix 15 millió, alku nincs!). Kb. 3 hónap elteltével jött valaki, aki hitelből, 15 millióért megvette. Szóval próba szerencse.
A piacon szinte nincs vevő, ha te Kb-val érkezel te leszel a császár. Alkudj szemérmetlenül.
És mivel a piac tele van eladó lakással fogsz találni olyat aki elengedi azt a 20%-ot.vagy még többet.
Tudom, hogy nem olyan szép ,ha vabn kp-d érdemes körülnézni a bankoknál a bebukott hitelesek ingatlanjai között. ott 60- 70%on tudod elhozni.A lakókkal meg 100-ból 99 esetben meg lehet egyezni.Ehhez kell azért gyomor, de mindenki a piacról él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!