Volt gas.hu ügyfelek. Tapasztaltatok valamit már az átváltáskor? Kerestek már meg benneteket az egyetemes szolgáltatótól? Leolvasták már a gázórátokat?
Mi semmit nem tapasztaltunk. Gáz folyamatosan van, de sem levél, sem pedig személyes felkeresés nem volt.
A hírekből tudom, hogy visszakerültünk a Tigázhoz és ugyanazon az áron kapjuk majd a gázt, mint a EMFESZ-től.
Egyébként hozzánk eddig is a Tigáz emberei jöttek leolvasni, legutóbb tavaly.
válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:10
Jó nektek ! Itt lent Délmagyarországon/sz.tem a földön is/ a legszemetebb szolgáltató van. Anno,mikor otthagytam,fél évig szívattak 1000-féle ürüggyel,mire elengedtek. Addigra jó nagy fogyasztás összejött,azzal kezdtük az EMFESZ-nél,hogy részletfizetés.../érdekes,pikk-pakk-megoldották/.
Február eleéjig mindenütt leolvassák,remélhetőleg ezt a leolvasást még az EMFESZ-nek kell fizetni a "régi"áron.
Hogy akinek/még ápr.15-ig/"ketyeg" a gázártámogatása,azzal mi van/lesz/azt ma szerintem kevesen tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!