Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik cég az, amelyik azt...

Melyik cég az, amelyik azt ordítja, hogy "Megérkezett a tollfelvásárló"?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 11:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem cég,csupán egy felvásárló.
2011. jan. 12. 11:48
 2/8 anonim válasza:
Állítom, h még engedélye sincs:D
2011. jan. 12. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy cég. Mifelénk az összes ilyen ugyanazt a kazettát bömbölteti. Hetente kétszer akarnak mindenféle használt tollakat felvásárolni.
2011. jan. 12. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok nekik emailt, de akkor inkább legközelebb kimegyek és személyesen ordítom le őket. Ma nem az jött erre, mint eddig, hanem egy még élesebb hangú és hangosabb! Szegény gyerekem felébredt rá, azt sem tudta hirtelen melyik világon van. Nem tudom, mit képzelnek ezek. Ha fele ilyen hangos lenne, akkor is remekül hallanám.
2011. jan. 12. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A személyes leordítással óvatosan, a felvásárlók nagyobb része cigó!
2011. jan. 13. 15:46
 6/8 anonim válasza:
Engem is felcsesz.. itt ezzel a rendszámmal nyomatták: "HAX-933"
2012. aug. 14. 10:12
 7/8 anonim válasza:
UI: Már a rendszám is vicc... "HAX" :D
2012. aug. 14. 10:12
 8/8 anonim válasza:
100%
Én is utálom őket,,,az összeset a family frosttal az élen...általában pont délben ordítják fel az ember gyerekét és iszonyat idegesítő főleg vidéken minden nap jön vmi hangos kocsi. Gázpalackos tollas,,,stb...holott se tolla nincs már itt hetente embereknek...gázpalackról meg ne is beszéljünk,,,az is végigrohanja a falut ,a kutyák vonítanak ,mint a szédült, a kisgyerekeket meg felverik ,mert a family is olyan hangos h. a halottak is felkelnek rá.ZÁRT ABLAK mellett is rettenet. Nem is értem h. engedik ezeket be .
2015. jún. 29. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!