Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Első albérlet? Melyik legyen?

Első albérlet? Melyik legyen?

Figyelt kérdés

A verzió: 32 m2, szoba, konyha, fürdő, wc. 20 000ft + 15 000 ft rezsi, 2 hónap kaució

teljesen üres, van egy szekrénysor, tűzhely, konyhaszekrény, konyha bútor.

nekem kellene megvenni:

ágy, hűtő, konyha asztal, szék, tv álvány, tv, íróasztal,

B variáció: 1 szoba bérlése, van benne ágy, íróasztal.főiskolásokkal kellene együtt laknom. havi 20 000 ft , de júniusban ki kellene költözni, mivel mennek haza.

ez lenne az első albérletem. főállásban dolgozok és olyan 100 000 - 105 000 ft ot keresek havonta. egyedül költöznék az albérletbe.

21L

2011. jan. 11. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

:) Nem fogod megbánni.

Annyit kérdezhetek, hogy egyébként a szülővárosodon belül költöztél, vagy egy másik városba?

2011. jan. 24. 13:58
 12/13 A kérdező kommentje:
ebben a városban születtem, de 1 éves koromban elköltöztünk a 10kmre lévő faluba, és azóta ott laktam.
2011. jan. 24. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Már csak azért kérdeztem, mert valaki írta a főiskolások mellett érvként, hogy nem lennél egyedül egy idegen városban, de így nem is olyan idegen, meg nincs azért túlzottan messze a család se. :)

Sok sikert a továbbiakban! Én is 21 voltam, mikor elköltöztem, azért is érdekelt annyira a sorsod. :)

2011. jan. 25. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!