Mit nézzek meg az albérleten?
Holnap megyek albérlet nézőbe. 1 szobás, földszinti lakás , 32 m2 . Miket nézzek meg rajta alaposabban? elvileg 20 000 + 15 000 ft a rezsi.
Ez lenne az első albérletem.
21L
ma voltam megnézni, hát teljesen elbizonytalanodtam,hogy én ezt megtudom e csinálni.
teljesen üres, van egy szekrénysor, tűzhely, konyha szekrény, konyha bútor.
nekem kellene megvenni:
ágy, hűtő, konyha asztal, szék, (tv álvány, tv), íróasztal, mosógép.
hát nem tudom :( keresek 100 000 - 105 000 ftot, és nem vagyok benne biztos h sikerülne ezeket mind megvennem.
anyáék nem segítenek semmit, még 1 mosogató szivacsot sem vennének nekem :(
Szerintem inkább vegyél ki egy szobát, olcsóbb, és általában jobban berendezett, vagy valami barátnőddel együtt esetleg. (Szegeden hozzá vagyok szokva az ilyesmihez, de azért az mégiscsak tipikusan diákváros, szóval lehet ott nem ilyen egyszerű). Akkor többet tudsz félretenni, lekötni, és gyűjteni saját lakásra. Ha van kezdőtőkéd, beugród, akkor inkább sajátot vegyél hitelre.
Ha ennyire berendezetlen és nem tetszik, akkor ne vedd ki, bútorozottan csak akkor érdemes, ha lassan aktuális a saját lakás, mert ha valamiért költözni kell, akkor cipelheted a bútorokat is, egy költöztetés meg nem olcsó.
Én is most készülök Pesten kivenni lakást, úgyhogy tudom miről beszélsz. Az az albérlet, ahová még venned kell egy rakás bútort meg egyéb dolgot, még csak egy mikró sincs, az nem ér ennyit. Gondolj bele, mi van, ha fél év múlva el kell költöznöd valamilyen ok miatt, akkor bérelsz egy költöztető céget, hogy elvitesd a cuccodat?
Ne csinosítsd az ő lakását, még ha egy időre a te otthonod is lesz. Ha nem tetszett, keress tovább.
Kitartást!
Budapesten 40-45.000ft-ért már kompletten bútorozottan garzonok vannak! Üresen itt is kapnál már lakást ennyiért.
Viszont ha szépen lassan megveszed, ami kell(ha amúgy tetszik a lakás) azt már nem vehetik el tőled, és majd ha lakásod lesz, nem kell már megvenned a bútorokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!