Mit nézzek meg az albérleten?
Holnap megyek albérlet nézőbe. 1 szobás, földszinti lakás , 32 m2 . Miket nézzek meg rajta alaposabban? elvileg 20 000 + 15 000 ft a rezsi.
Ez lenne az első albérletem.
21L
Azt, hogy tetszik-e, otthon tudod-e majd érezni magad benne. Valamint hogy nem penészes-e (ezt már a szagból érezni). Ezen kívül nem baj, ha jók a nyílászárók és a hangszigetelés. Ha a rezsi nem fix, hanem számlák alapján meg, akkor kérj néhány számlát, biztos ami biztos.
Egyébként egy albérletnél nem kell annyira tüzetesen átvizsgálni a lakást. Ha mégsem jön be, akkor legfeljebb keresel másikat, szerencsére rengeteg albérletet hirdetnek.
Én a helyedben inkább a környéket nézném meg elsőként, hogy mégis mennyire biztonságos stb.elég olcsónak tűnik így elsőre, valahogy nem tudom elhinni, hogy normálisat adnak ki ennyiért, és a rezsit is keveslem, vagy a tulaj egy bafék, hogy átalány díjat fizettet veled, nem pedig fogyasztás után.Mert ennyiből a nyári időszakban esetleg megúszod, de télen..Ha spórolsz, akkor sem.
Teljes lakást veszel amúgy ki?
A fentieket arra vonatkozólag értettem.
köszönöm a válaszokat :) mindenki tanácsát megfogadom, majd megírom hogy mi történt holnap
Dunaújvárosban van az albérlet, és a volt laktanyát alakították át lakó házakká.
a földszinti lakások általában iszonyat hidegek.
ha egy mód van rá, inkább emeletit nézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!