Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit nézzek meg az albérleten?

Mit nézzek meg az albérleten?

Figyelt kérdés

Holnap megyek albérlet nézőbe. 1 szobás, földszinti lakás , 32 m2 . Miket nézzek meg rajta alaposabban? elvileg 20 000 + 15 000 ft a rezsi.

Ez lenne az első albérletem.

21L

2011. jan. 10. 22:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Azt, hogy tetszik-e, otthon tudod-e majd érezni magad benne. Valamint hogy nem penészes-e (ezt már a szagból érezni). Ezen kívül nem baj, ha jók a nyílászárók és a hangszigetelés. Ha a rezsi nem fix, hanem számlák alapján meg, akkor kérj néhány számlát, biztos ami biztos.

Egyébként egy albérletnél nem kell annyira tüzetesen átvizsgálni a lakást. Ha mégsem jön be, akkor legfeljebb keresel másikat, szerencsére rengeteg albérletet hirdetnek.

2011. jan. 10. 22:20
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Az albérletnél inkább arra figyelj, hogy milyen szerződést kötsz az illetővel, célszerű beleírni, hogy ne tudjon egyik napról a másikra kirakni, csak mondjuk 60 napos határidővel illetve hasonlók.
2011. jan. 10. 22:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább a környéket nézném meg elsőként, hogy mégis mennyire biztonságos stb.elég olcsónak tűnik így elsőre, valahogy nem tudom elhinni, hogy normálisat adnak ki ennyiért, és a rezsit is keveslem, vagy a tulaj egy bafék, hogy átalány díjat fizettet veled, nem pedig fogyasztás után.Mert ennyiből a nyári időszakban esetleg megúszod, de télen..Ha spórolsz, akkor sem.

Teljes lakást veszel amúgy ki?

A fentieket arra vonatkozólag értettem.

2011. jan. 10. 22:43
 4/15 anonim ***** válasza:

*balfék

:))

2011. jan. 10. 22:43
 5/15 BlackSword ***** válasza:
Tényleg nézd meg a környéket, mert ez a 20 elég kevés... És a szomszédokat is, mert (nem akarlak elkeseríteni) de nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek... Valami tutira hibádzik, ha nem a lakás, akkor a szomszédok...
2011. jan. 10. 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Vagy vidéken veszi ki, ahol ez egy reális ár :)
2011. jan. 10. 23:12
 7/15 anonim ***** válasza:
Pfff...vidéken se olyan olcsó Jánosok ám az emberek, ennyi pénzért max. vmi egyszerűbbet kap, ahol lehet, hogy fatüzelés van még, mert a gázt ott se hozza ki ennyiből..
2011. jan. 10. 23:18
 8/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :) mindenki tanácsát megfogadom, majd megírom hogy mi történt holnap

Dunaújvárosban van az albérlet, és a volt laktanyát alakították át lakó házakká.

2011. jan. 10. 23:43
 9/15 anonim ***** válasza:
Én eleve földszintre nem költöznék, nagy a jövés-menés, még éjjel is. Könnyű betörni, akár az ablakon át is.
2011. jan. 11. 00:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

a földszinti lakások általában iszonyat hidegek.

ha egy mód van rá, inkább emeletit nézz.

2011. jan. 11. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!