Mitől van hogy a gázkonvektorunk vörösen izzik mikor bekapcsoljuk? Ez nagy bajt jelent?
" mikor már kihült újra megpróbáltam és megint csak vörösen izzott!"
tényleg butaságot írtál,és utána meg azon csodálkozol,hogy butasággal válaszolnak rá
Szia!
Párom épületgépész mely magában foglalja a fűtéssel kapcsolatos tudnivalókat!
Megkérdeztem, és azt mondta, hogy nincs nagy baj. Ha lehetőséged van rá, minél előbb cseréld le. /maximum egy éven belül/ Az ő édesanyjának 1.5 évig bírta ugyanilyen állapotban.
Viszont azt tanácsolja ha mégis szerelőt hívnál, akkor a kitisztítást fogják javasolni, de az csak átmeneti /pontosabban 2-3 heti/ állapot, és 5-15 ezret is elkérhetnek érte. Abból az összegből amilyen sűrűn ki kell majd hívni őket jövőre már új konvektorod lehet. Ha nem áll módodban új készüléket vásárolni, használtat is vehetsz. /amennyiben kivizsgált/ Remélem tudtunk segíteni.
2barbara2 nagyon köszönöm! Lehet megpróbálkozok a cserével! Köszönöm mégegyszer!
Érdekes van aki megérti amit írtam! Azzal sincs baj ha nem tudja valaki felfogni,de akkor mellőzze a kommenteket! Ennyi! azért még vannak értelmes emberek! Köszönöm nekik!
Én egy kicsit másképp látom...! Albérlő vagyok,egy kis szobába valamiért anno a legnagyobb teljesítményű kovektort rakták be.Valmi 5,5 vagy 6,5--nem emlékszem.
Ősszel kihívtam egy szerelőt,aki hirdette magát>"őszi elsőő beüzemelés 2500 ft"<. Ő mondta.
Ha a burkolatot levesszük,látszik,hogy meg van égve a lemez.
Kipucolta a fúvókát,beállította azt ami a szikrát adja,és egy csavarhúzóval lejjebb vette a gáz mennyiségét valahol..
Így is eléggé melegít,de kíméli a lemezt,azt mondta,ha így hagyta volna,1-2 év,és kiég,kilyukad.
Az előttem lévő válaszolónak címzem!
Az első beüzemelések tényleg olcsóbbak, az így van a párom cégénél is, én ezért írtam hogy 5-15 ezret is kérhetnek, mert tőlünk indultam ki.
Ha elolvasod a kérdést, megtudhatod, hogy nem őszi első beüzemelésről van szó!!!
Mint írtam ezt lehet húzni 1-2 évig is, de minél később annál veszélyesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!