Új lakásoknál lehet alkudni az árból? Cordia corvin sétánynál penthouse lakást akarok venni
Én albérletben voltam, pont ezzel a céllal hogy esetlegesen majd a környéken veszek egy lakást. 8 hónapig éltem arra fele. Előnye valóban az hogy közel van mindenhez és város.
Hátránya ugyan akkor sokkalta több van. Azon felül hogy irreálisan drága, kosz van, sok kocsma, sok roma, hangoskodás azt nem is kell említenem szerintem hogy egy társas házban mennyi minden probléma jöhet elő. Éjszaka zenét bömböltető hülye gyerekek, ahol laktam volt egy srác akinek DOB!!! felszerelése volt és éjszaka támadt hozzá kedve. Ha szar a lakó közösség és a fele nem fizeti a kötelezőket akkor ha házzal lesz valami szarni fognak rá. Én 25 éves vagyok, kertesházban nőttem fel Óbudán a hegyen. Nekem nem jött be a belváros, főleg az a része... Gáz nagyon gáz... Gondolj aj övődre! LEsz gyereked azt akarod hogy egy koszos purdéban növekedjen fel? Mert oké hogy most 50-60 millió ott egy lakás de, iszonyat nagyot fog zuhanni az ára. Egy ingatlan árának összetevői igen komplexek és rettentő sokat számít hogy az adott terület pl. mennyire cigányfertőzött... Ha van pénzed és penthause lakást akarsz akkor miért nem a Hajógyári sziget környékén épült luxus lakásoknál veszel? Nagyon meg fogod bánni szerintem:S De kívánom neked hogy ne legyen igazam!
A kisebbség kikopik a rehabilitációs területről.10 éven belül. A penthouse meg mindenhol értékes.
Szerintem nem rossz befektetés.
""A kérdező kommentje:
2.ker zöldmálról költöznék a városban szeretnék élni központi helyen nincs jogsim nem is akarok nem részletezem miert de nem lehet.ezért szeretnék a városban de penthouse körülmények közt. házból mennék házzal csak gondok vannak lakasban meg kifizeti az ember a közös ktg et aztán nincs gondja""
A rózsadombról a VIII.-ker-i putritelepre, azért ez nem semmi!!
(Orvost!!)
A sznobizmus csúcsa.
Most majd olyan dolgokkal fogsz szembesülni jó pénzért (50 milláért),
amit eddig csak a tv-ben láttál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!