Új lakásoknál lehet alkudni az árból? Cordia corvin sétánynál penthouse lakást akarok venni
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 23:53
1/17 anonim válasza:
Ne röhögtess, mert cserepes a szám.
Penthause-t akarsz, és alkudozáson jár az eszed?
A szuterénlakásoknál talán lehet alkudni.
3/17 anonim válasza:
nem ilyeneknél nem lehet, sztem, de megpróbálhatod. sok szerencsét neked.
4/17 anonim válasza:
Megpróbálni lehet, max nem lesz ott lakásod :)
5/17 anonim válasza:
Mindenhol lehet alkudni csak sokan ezt nem tudják. Új autó vásárlásánál is 14 milliós autómból 670Ezer forintot alkudtam. Legutóbb a MediaMarktban egy LED tvből alkudtam le 25ezer forintot. Ha normálisan csinálod lehet. Egy 30-35 millás lakás árából simán le lehet 8-9száz ezer forintot alkudni.
6/17 anonim válasza:
A lakásoknál a 10 millásból simán 1-et. a 30 millásból a pár százezer az kevés simán 5 millió. de magánembernél, cégnél az más.
7/17 A kérdező kommentje:
cégröl van szó. magánembernél én is mindig szoktam.picit sokallom hogy 55 milla a penthause náluk de az a vágyam hogy ott lakjak.
2011. jan. 8. 10:19
8/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én a helyedben 55 millióért nem vennék egy cigánytelepen lakást.... Annak elöbb utóbb elvész az értéke. Hanem mondjuk hozzáraknék 30-40 millát és akár Óbudán egy budapest panorámás telket vennék és építenék rá egy penthause házikót. De, ez csak az én véleményem. 55 Millió egy 9. kerületi lakásért szerintem erőssen túlzó éys nézd meg milyen környezetben kell élned, zaj, nyűsgés, éjszaka üvöltözés stb... Ha megteheted és van annyi pénzed II. III. vagy 12. kerület hegyvidék.
9/17 A kérdező kommentje:
2.ker zöldmálról költöznék a városban szeretnék élni központi helyen nincs jogsim nem is akarok nem részletezem miert de nem lehet.ezért szeretnék a városban de penthouse körülmények közt. házból mennék házzal csak gondok vannak lakasban meg kifizeti az ember a közös ktg et aztán nincs gondja
2011. jan. 8. 12:33
10/17 anonim válasza:
Kifizeti a közöst és nincs gondja? Jó vicc! Hangoskodó szomszédok, üvöltöző kisebbségek, esténként barkácsoló szomszéd:D És még sorolhatnám. Én Óbudáról költöztem be a 9 kerbe Konkrétan 100 méterre laktam onnan ahol te lakást akarsz venni. 5 méterenként kocsma van ember! Televan c*gányokkal. K*rvákkal. Nem szabad ilyen helyre költözni. én 9 hónapot laktam ott de, haza is tipliztem gyorsan Óbudára...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!