Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bebizonyítani...

Hogyan lehet bebizonyítani egy szolgálatónak ( pl. víz, gáz, villany ) hogy nem vagyok tolvaj?

Figyelt kérdés

A szolgáltató emberei leplombálták a mérőórát. Azt hiszem ez a helyes kifejezés. Utólag kiderült, hogy gondatlanul dolgoztak, nem az előírások szerint. A mérőórához senki nem nyúlhat hozzá elzárva tartom. Most azt állítják, hogy a plomba szabálytalan, lehet hogy megbabrálta valaki, és nem akarják elfogadni a mérőóra állást.

Hogyan bizonyítsam be, hogy senki sem nyúlt hozzá.

Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy mi a szabályos és a szabálytalan plomba. Nem értek hozzá.

2011. jan. 7. 22:03
 1/4 anonim válasza:
borzalmas.
2011. jan. 8. 01:08
 2/4 anonim válasza:
Ha bebizonyododott,hogy a szerelők rosszul helyezték fel akkor nem igazán értem mi a gond?Mit nem hisznek el?Nem értem esküszöm.
2011. jan. 8. 02:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Egy maszek szerelő magyarázta el mi a probléma a plombával. Lötyög nem olvasható rendesen a szám.

A szolgáltató nem ismerte el, hogy ők hibáztak. Csak azt állítják, hogy azonosíthatatlan a plomba, nem tudni ki és mikor nyúlt hozzá, bárki megbabrálhatta.

2011. jan. 9. 18:15
 4/4 anonim válasza:
Vissza kell hívni a maszek szerelőt és hivatalos jegyzőkönyvek kell készíteni amiben leírja és az aláírásával és pecséttel igazolja az állítását, a jegyzőkönyv formájáról és egyéb segítséggel kapcsolatban a fogyasztóvédelemhez kell fordúlnod. Le kell fénymásolni és hitelesíteni a jegyzőkönyvet és azt kell és nem az eredetit küldeni a szolgáltatónak. amugy melyik az mi a neve a szolgáltatónak.
2011. jan. 9. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!