Milyen környék Szegeden?
Figyelt kérdés
Melyek a jó és rossz környékek Szegeden?Lakásvásárlás előtt álok egy 9 hónapos gyermekkel.2011. jan. 7. 08:46
11/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszotokat!Sokat segítettetek.Még egy dolgon őrlődök, mert az egyik ismerősöm mondta, hogy a Retek utcába költöztetnek vagy költöztettek kissebbséget.
Pedig ott rengeteg lakás van eladó elérhető áron.De akkor nem véletlen!Mi ott a vértó környékén néztünk lakásokat, remélem ott jó emberek laknak.
2011. jan. 10. 07:02
12/18 anonim válasza:
Ha Szegedre jössz,ne csodálkozz,most olyan a város több része,mintha bomba robbant volna.
Sajnos a városvezetés aktív segítségével unióspénz-lenyúló maffia alakult.Így külömböző helyeken építkezésnek látszó rombolás folyik,aminek nem nagyon látszik a vége.
A picinek--ha javasolhatom--minél nagyobb kerekű babakocsit vegyetek.
13/18 anonim válasza:
A Vér tó környéke szerintem jó. Az Ipoly sor 2 részből áll: van egy 10 emeletes sor és van egy 5 emeletes sor. Anyámék az 5 szintesben laknak. Elég csendes, mert az egyik oldalon hatalmas tér van, a másik oldalon meg parkoló. A rókusi körút házai pedig felfogják a nagy zajt. Ott majdnem minden panel fel lett újítva. Szerintem a Zsitva sor és a Fűtőmű utca is nyugis. A Csongrádi sgt. kocka 10 emeletesei (a tó mellett) már nem olyan jók, mert zajos a környék a sok busz, meg a körforgalom miatt, ráadásul a villamos is az erdőben fog megfordulni, arról meg tudjuk, hogy csörög csattog, ha nem a modern kiadás fog ott közlekedni. A rókusi krt szintén nagyon forgalmas.
14/18 anonim válasza:
RÓKUS. Elég nyugodt, jó környék, közel a Belváros és egyszerűen imádom!
15/18 anonim válasza:
Ha olcsót keresel, akkor Tarján, Retek utca környéke, stb, azok az olcsó helyek, de mégis biztonságosabbak. Van ott étterem, pizzázó, mindenféle bolt, mindent megtalálsz annak a környékén. Dorozsmán a Barátság utca is nagyon nyugodt hely, tudom ajánlani, mivel Dorozsmai vagyok
16/18 anonim válasza:
Dorozsmát messziről kerüld el, NAGYON ROSSZ HELY, innen mindenki menekül. Rossz a tömegközlekedés, néha óránként járnak a buszok, az utolsó busz 22:50 körül indul, unalmas az egész falu mint a bűn, ráadásul sok a kóbor kutya és a rossz arcú ember. Ide csak az öregek vágynak, a fiataloknak inkább Szegedet ajánlanám!!!!!
17/18 anonim válasza:
hát én a csillag börtön előtt lakom.attól függetlenül, hogy itt a piac, a buszállomás és a sing-sing én semmi ricsajt nem szoktam hallani:D közel van minden és sok szép új társasház van a cserzy mihály utcában és környékén :)
18/18 anonim válasza:
Újszeged-Odessza is elég jó környék. 2 busz és 2 troli járat van a belvárosban vagy gyalog 10 perc alatt. Van iskola, óvoda és bölcsőde is. Móravárost kerüld el főleg a cserepes sor-t és a környékét arra sok a cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!