Havi 50 ezerből ki tudnám hozni egy ilyen lakás költségeit?
Lakótárssal laktam eddig, de szeretnék külön költözni. Egy pici (20-25 nm) garzon tökéletesen megfelelne nekem.
Havi 115 ezret keresek, mindennel együtt a lakásra átlagban 50 ezret szánnék (30 ezer bérleti díj+20 ezer rezsi). Spórolós vagyok, minimalizálnám a fogyasztást, ahogy csak lehet.
Szerintetek ez reális vagy ennyiből nem lehet kihozni?
Az a kiadó lakás a Lehel térnél 30+rezsiért az miért nem jó neked?
Még a környék is egész jó és nem drága.
A Vág utcai lakást csak példaként említettem, hogy lehet 30 ezerért lakást bérelni.
Valamivel kisebb kellene nekem.
Köszönöm a válaszokat!
Szia!
Szerintem simán kilehet jönni ennyi pénzből és igaz ritka de lehet 30-35 ezerért kis lakást bérelni. Múltkor a hugomnak kerestem albérletet és találtam is 30 ezerért az iwiwen abszolút nem lepukkant helyen. XX. ker volt egy jó környéken a tulaj is tök aranyos csaj volt. A XIII. ker se rossz hely laktam ott gyerekkoromban és szerettem sőtt a VIII. kerben is laktam 3 évet a Szűz u.-ban. Semmi problémám nem volt soha imádtam ott lakni a ház pl. szép és nyugis volt. A lányom ott járt oviba és a sulit is a Blahán kezdte és már elköltöztünk de még mindíg oda jár 11 évesen egyedül. No para:)Érdekes hogy felnőtt emberek félnek a "8 kertől":))) Figyelj a hugom 30-40 ezerből gazdálkodott egy gyerekkel és kijön belőle naggyából mindenre telik persze spórolni tudni kell és ettől még megmaradhatnak az igényeid is csak picivel lejjebb kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!