Havi 50 ezerből ki tudnám hozni egy ilyen lakás költségeit?
Lakótárssal laktam eddig, de szeretnék külön költözni. Egy pici (20-25 nm) garzon tökéletesen megfelelne nekem.
Havi 115 ezret keresek, mindennel együtt a lakásra átlagban 50 ezret szánnék (30 ezer bérleti díj+20 ezer rezsi). Spórolós vagyok, minimalizálnám a fogyasztást, ahogy csak lehet.
Szerintetek ez reális vagy ennyiből nem lehet kihozni?
Melyik városban?
Bp-en iszonyú nagy szerencse kell ahhoz, hogy találj 30 ezerért albérletet. Nem lehetetlen, de nagyon nehéz.
50 ezerből nem tudod megúszni, akármilyen pici is, mert alapból a bérleti díj többe kerül, mint 30.
Olyan 40 az albérlet + a rezsire számolj kb.30 ezret, ha fogyasztás után fizetsz.
Szóval inkább 70 ezer.
Egy ismerősöm tette fel nemrég ezt a hirdetést iwiwre.
"XIII.ker Vág utcában 35m2 1szoba,konyha,kükön zuhanyzó,wc,erkély bútorozottan.2percre Dózsa György metrótól illetve 4 percre a Leheltől. 30+rezsi"
Ha ez a lakás belvárosban 30 ezer, akkor kisebb lakást is ki lehet fogni ennyiért.
A 70 ezer nekem már nagyon sok.
Az igazat megvallva, nem is a magas rezsijűért kérnek kevesebbet, hanem az olyanért, ami akkora sz*r környéken van, hogy nappal is veszélyes az utcán járni, vagy a ház lakói amolyan végtermékek, és nem mer a tulaj többet elkérni, mert tudja, hogy aki ad magára egy kicsit is, az hamar lekoccol onnan...
Bp-ről beszéltem, nem tom, te hol szeretnél albérletet.
Na, erről beszélek.
8.ker, Vág utca, Gangsta's Paradise.
Hát igen a 8.kert énse ajánlanám..
Bnőm is pesten keres most albit, és vmelyik nap mikor nézegettem neten hirdetéseket a legolcsóbb volt 50+rezsi..és sztem tök mind1 h 1 szobás vagy 2..nem sok a különbség...legalábbis nekem úgy tűnik. ha egy normális helyet akarsz találni ahol jó a közlekedés és nincsenek cigányok a környéken vagy hasonló, akkor 50, max 45 alatt nem igen találsz...nekem apám is mondta hogy 70 alatt nem ússza meg az ember..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!