Budapesten, melyik kerületben legjobb lakást vásárolni?
Igazából szinte minden kerületnek van előnye és hátránya, vannak jobb és rosszabb részei. Ha pörgős életet élsz, akkor az 5-6-7-8-9-11. kerület jó, ha olcsón kellene, akkor a 4., ha családi házas övezetben, akkor a 16-17.
Legalábbis azok közül, amit ismerek.
És hogy mire kell odafigyelni? Mindenre! A falak, csövek állapotától kezdve a szomszéd zenehallgatási szokásaiig valóban mindenre.
Hát ez nagyban függ attól ,hogy te milyen helyen érzed jól magad:)
Ha a madárcsicsergést szereted akkor a 12. kerületben, ha meg a nyüzsgést akkor meg az 5. kerületeben:)
Mi a célod a lakással? csak beköltözöl?vagy fel akarod újítani?
az én véleményem szerint egy lakás legfontosabb paramétere, hogy hol van mert azon az egy dolgon nem tudsz változtatni, úgyhogy nagyon járd körül a kérdést.Menj el sokszor arra, éjjel, nappal, munka előtt, munka után, és figyelj:)
Köszi a válaszokat.
Cs hétvégenként járnék oda, nem lényeg, h pörgős-e, v sem.
Reméltem/remélem, h ír olyan is, aki Pesten lakik, lakásban, és megvan elégedve a lakással is, a környezettel is...
Első vagyok, én Pesten élek :)Laktam már a 6., 13., 8., 16., 11., 14. kerületekben, szóval tapasztaltnak érzem magam :)
Mindegyiknek megvolt az előnye.
a 6. kerületben pár perc sétával több tucat kocsmát és szórakozóhelyet értem el.
a 13. kerületben a Duna plázánál laktam, mellettünk a Duna-part, sokat sétáltunk ott :)
a 8. kerületben két helyen is laktam, az egyik tök jó volt, a mostani Corvin sétány mellett, a másik benn a kellős közepén - ezt érdekesnek találtam, érdekes emberek vettek körül. Meg olcsó :D
A 16. kerület nagyon szép, gazdag, családi házas környék Széles utcákkal, nagy házakkal.
A 11. kerület olyan jó kis polgári rész :)
Most a 14. kerületben lakom, itt a közlekedés szuper, közvetlen mellettünk van a metró, és ahhoz képest egész jó környék :)
Mondjuk ha normális választ vársz érdemes normálisan kérdezni:)
Ez egy bazi város, kb 10000 olyan hely van ami kellemes, és jó.
Minden kerület akkora mint egy megyeszékhely ebből sejthető, hogy minden kerületnek megvan a jó környéke.
Ha legalább minimálisan meg tudnád határozni, hogy mit szeretnél akkor simán tudunk segíteni.
Én a VII. kerületben laktam 3hónapig,de elég is volt.Nem vágyom vissza.
Nagyon zajos,és büdös volt a környék(Wesselényi utca).
De előnye is volt: mindenféle üzlet volt a környéken,semmiért sem kellett messzire menni,és mindenhova hamar eljutottam.
Nincs olyan hely ami vagy csak jó,vagy csak rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!