Mennyi m3 gáz fogy el egy hónapban és mekkora a lakásotok?
Figyelt kérdés
Nekünk kb 380-400m3 és 68 m2-es a lakás. Én ezt nagyon soknak találom és ráadásul 19 fok van csak. Vályog ház teljesen új műanyag nyílászárókkal. 5 konvektor van az egész házban és ebből kettő csak 3 ason van napközben és a többi is csak max 4 esen de éjszaka azok is 3-ason vannak.2011. jan. 3. 15:04
11/14 anonim válasza:
A födém felé irtózatos mennyiségű hő távozik.
Érdemes azt hideg oldalról leszigetelni.
Ez viszonylag olcsó, és hamar megtérülő beruházás.
A födémre leterítesz páraáteresztő hőtükörfóliát, arra 30cm üveggyapotot, a tetejére meg újra hőtükörfóliát.
Nem csodálkoznék, ha a töredékére esne a fogyasztásotok.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát valamit ki kell találni mert erre a gatyánk is rámegy.
2011. jan. 4. 10:55
13/14 anonim válasza:
van még a gázra támogatásotok?Nekem elég érdekesen jött ki ugyanis tavaly tavasszal kiestem a kategóriából.Más is így van ezzel?tavaly még c kategóriás voltam erre ezt törölték és megszünt a c.-eknek a támogatás.Idén pedig nem tudom hogy be lehet.-e már adni az ujat.Ti hogyan vagytok ezzel?
14/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam az már megszünt. Nem is figyeltem.
2011. jan. 4. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!