Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Komló- Kökönyösi városrészéről...

Komló- Kökönyösi városrészéről szeretnék információt gyűjteni. Milyen a környék?

Figyelt kérdés
Költözés előtt állunk és felmerült, hogy Komlón vennénk lakást, a Kökönyösi városrészben. Arra lennék kíváncsi, miért van ennyi felújított lakás, ilyen jó áron?
2011. jan. 1. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert messze van a várostól, és sok proli lakik ott. Ha mindenféleképpen Komlón akartok lakást venni Szilváson nézzetek körül. Úgy tudom, így hívják azt a másik lakótelepi részt, ami közel van a városhoz.
2011. jan. 1. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Komló eléggé cigánygettó, meg egyéb suttyók is sűrűn lakják....nem tudom, én semmi pénzért nem mennék Komlóra azt hiszem. Az árak ott valóban nagyon alacsonyak, de hát meg is van az oka....
2011. jan. 2. 02:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is ettől tartottam. Igazából nem szeretnék én sem oda költözni, de innen, ahol most vagyok, mindenképpen EL.
2011. jan. 3. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Ne légy ennyire negatív. Egyébként nem rossz hely. Van színházi előadás, művelődési ház, saját városi TV....és hét dombra épült, mint Róma.
2011. jan. 3. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Tele van indiánokkal!
2020. júl. 23. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!