Hogyan tudok egy " albérlőtől" megszabadulni?
Négy éve odaadtam a garázsomat egy kedvesnek látszó nyájas emberkének fenntartásért fizesse amit kérnek a közösbe, nem volt kiadása "mert már fél év múlva villany sem volt, meg a szomszédok sem köszönnek " meg tartsa rendben !
Pénzt nem kértem ,mai napig egy forintot sem kérek csak szabaduljak meg tőle, még papír sincsen a dologról
Ahogy szokott jönni : A DE !
Szerettem volna újra visszakapni a garázsom ,már fél éve sms-ezek mert a telefon csak titkosan veszi fel , de a beköltözőm szerint Ő ezt szinte megvette ! Mert saját Tanúkkal igazolja , hogy drága pénzen bérelte , és ha nem állok a sorba , az APEH úgy meg vág ,hogy jobb ha lemondok a tulajdonomról ! Egyébként a garázs Dunaújvárosban van most sajnos tele hulladék színesfémmel Az Állam külön védi ezek hazugságait ? Hát ilyen az EU. jogrend igazság ?
Köszönöm mindenkinek ! !!!!!!!!!!!!!!
Tanultam, és tényleg működik az ország ha nem hagytuk magunkat !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!