Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudok egy " albérlőtől"...

Hogyan tudok egy " albérlőtől" megszabadulni?

Figyelt kérdés

Négy éve odaadtam a garázsomat egy kedvesnek látszó nyájas emberkének fenntartásért fizesse amit kérnek a közösbe, nem volt kiadása "mert már fél év múlva villany sem volt, meg a szomszédok sem köszönnek " meg tartsa rendben !

Pénzt nem kértem ,mai napig egy forintot sem kérek csak szabaduljak meg tőle, még papír sincsen a dologról

Ahogy szokott jönni : A DE !

Szerettem volna újra visszakapni a garázsom ,már fél éve sms-ezek mert a telefon csak titkosan veszi fel , de a beköltözőm szerint Ő ezt szinte megvette ! Mert saját Tanúkkal igazolja , hogy drága pénzen bérelte , és ha nem állok a sorba , az APEH úgy meg vág ,hogy jobb ha lemondok a tulajdonomról ! Egyébként a garázs Dunaújvárosban van most sajnos tele hulladék színesfémmel Az Állam külön védi ezek hazugságait ? Hát ilyen az EU. jogrend igazság ?

2010. dec. 31. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egész nyugodtan állj ki az igazadért, nem mondhatja, hogy ő ezt úgy szólván megvette tőled, hiszen a Földhidvatalban nincs a nevén a garázs/az a hrsz.!!
2010. dec. 31. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ebből most tanultál, és legközelebb nem kezdessz cigányokkal, mert ezt kapod tőlük!
2011. jan. 1. 09:37
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek ! !!!!!!!!!!!!!!

Tanultam, és tényleg működik az ország ha nem hagytuk magunkat !!

2011. jan. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!