Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért nem megy le a kádban a...

Miért nem megy le a kádban a víz? Köze lehet ahhoz, hogy földszinti a lakás?

Figyelt kérdés
Itt nem akkora a gravitáció, mint mondjuk egy emeleti lakásnál? Vagy rosszul gondolom?
2010. dec. 26. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Eldugult a szőrszálaktól.
2010. dec. 26. 17:39
 2/11 A kérdező kommentje:
öntöttem bele sósavat,de nem javult...pedig ha szőr lenne,gondolom szétmarta volna
2010. dec. 26. 17:44
 3/11 A kérdező kommentje:

igazából nyáron költöztem ide,azóta ilyen sz@r a kád.de most telt be a pohár...:(

elöttem egy nő lakott a macskájával

lehet h ő dugasztotta el a kádat?

2010. dec. 26. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen lehet, hogy a macskaszőr dugította el hosszabb idő eltelte után.
2010. dec. 26. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sósavat kell beleönteni.Vegyél lefolyótisztító granulátumot.Ha van ablak a fürdőszobán,szellőztess közben.Ha nincs,akkor vegyél egy WC pumpát is,és azzal még pumpálj is rá párszor,hogy hamarabb túl legyél rajta.Ha egyszerre nem megy,ismételd meg 2-3x(olvasd el a használati utasítást feltétlenül)Ha így sem jó,akkor vízvezetékszerelő kell a dologhoz.És vegyél a lefolyóba tehető szűrőt,akkor nem kerül bele olyasmi,ami eldugítja.
2010. dec. 26. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is földszinti vagyok, de nincs ilyen gondom. Mindenképp próbáld ki a lefolyótisztítót! Én havonta 1x használom akkor is, ha rendesen lefolyik a víz.
2010. dec. 26. 19:22
 7/11 BlackSword ***** válasza:

Rosszul gondolod... A gravitációs erő fent sem nagyobb... Sőt... a fizika törvényei szerint ott kisebbnek kellene lennie, de olyan elhanyagolható mértékben, hogy ezzel számolni teljesen felesleges... A lefolyócső a leszállóághoz minden szinten ugyanabban a szögben van fektetve, ugyanis csővezeték résznél az épületgépészet nem ismer vízszintest...

A problémának két oka lehet:

1) Eldugult a lefolyó... Hát akkor nem a sósav a legjobb megoldás... De ez lenne a jobbik eset... Ki kell hívni a bontás nélküli duguláselhárítókat, akik teszik a dolgukat, és megoldódik a probléma...

2) Bizonyos kivitelezési, esetleg talajhibák miatt az épület egyenetlenül süllyed, és a cső lejtésszöge megváltozott... Ez neccesebb... Akkor nem úszod meg bontás nélkül...

2010. dec. 26. 22:45
 8/11 anonim ***** válasza:
78%

Előző okosat mondott a gravitációról. *jajj*

Nah nálunk a húgom és az én hajamra gyanakodtunk, hogy az dugítja el, mert masszívan hullik mindkettőnk sörénye és van vagy 60-70 centi hajam, meg neki is.

Vettünk ilyen lefolyóra tehető rácsizét- mint a mosogatónál. És zuhinál így nem nagyon ment le a hajunk, meg kikotortam amit elértem - fú nagyon brutál volt, meg anyum kipumpálta a mosdókagylóból is, le kellett szedni a csövet ahol fordult...

Hosszú haj veszélyes.

DE nem ez volt a fő probléma. Szerencsére nálunk a pincében elérhető volt a vezeték és nevelőapum megbontotta... no lám mit talált benne 1 MÉTER!!!!!!! hosszú megkötött betont/gipszet vagy mit b+!!! Mert felújításkor a köcs0g munkások b@sztak kihordani a sittet stb. és a cuccos megkötött a szennyvizes csőben. KÖSZ.

Amúgy én most újépítésű lakásban lakom, itt is a wckagylóból úgy kellett kézzel kivakarnom meg anyumnak a sittet sőt még a kanyarnál most is látszik ami megkötött benne a beton - vagy nem tudom mi...

Szóval könnyen lehet hogy neked is van egy kis sitt a lefolyócsövedben...

2010. dec. 27. 03:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagy megkövesedett mosópor. Nálunk az volt a gond. Ahol összeértek már a csatornacsövek, oda fészkelte be magát a fel nem oldódott mosópor. Mióta gélt használok nincs ilyen gondom.
2011. jan. 19. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Rosszul gondolod :D

De ezt már leírták. Próbálkozz lefolyótisztítóval, de ha úgy nem megy, akkor szerelő :S

2011. jan. 19. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!