Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen költségek vonatkoznak...

Milyen költségek vonatkoznak rám mint bérlöként? (NAGYON FONTOS)

Figyelt kérdés

Tehát -28án ha minden jol megy beköltözöm egy albérletbe.

megmondta a kiado a bérleti diját,kauciot nem szokott kérni azt mondta,tehát nagyjábol nem is számitok rá.De igy a beköltözéssel milyne költségek vonatkoznak rám?Tehát,a bérleti dijon felül mit kell még fizetnem neki?

elöre is köszönöm

2010. dec. 20. 07:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak egyedül válaszoltam. :) Azaz csak én írtam, sokszor. :)))
2010. dec. 20. 09:01
 12/15 A kérdező kommentje:
ja jó:D.Hát akkor egy angyal vagy,az email ment.Ha kérdésed van a bérléssel kapcsolatban,mármint miben egyeztünk meg akkor szivesen leirom és akkor igy jobban tudsz nekem segiteni:)köszönöm
2010. dec. 20. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért ezt pontosítanám: azok a költségek vonatkoznak rád, amik benne vannak a szerződésben.

Én is albérletezem, a mi szerződésünk speciel úgy szól, hogy havi 80 ezret fizetünk a lakásért, a bérbeadó ebből fizeti a rezsit és a maradék marad neki.

De általában külön fizettetik a rezsit, ezt utólag kell fizetni, hiszen nem tudod előre, mennyit fogsz fogyasztani.

A közös költség kérdéses még, azt van aki kifizetteti a bérlővel, van aki állja, van ahol felezik. Mivel ha például abból megy a ház felújítása, ahhoz a bérlőnek semmi köze.

Papírozzátok le, hogy pontosan mit kell fizetni, és a legfontosabb: azt is, hogy mit NEM kell fizetned. Ez azért fontos, mert így bele van véve a szerződésbe, nincs kérdéses pont.

2010. dec. 20. 11:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Aha.Tehát bérleti dij és közös költség.A közös költség kb mennyi egy ilyen bérházban?
2010. dec. 20. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
az első vagyok: a közös költség teljesen változó, a helyi közgyűlés határozza meg az összegét. Egy bizonyos százaléka felújítási alap. Függ attól, milyen város, hallottam már 4000 Ft-tól egészen 16000 Ft-ig terjedő összegekről is.
2010. dec. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!