Házmakett készítése? Segítenél?
Figyelt kérdés
Szeretném a házunk makettjét elkészíteni.
Arra gondoltam (vagyis inkább úgy döntöttem),hogy kartonból készíteném,van valami módszer?Vagy tipp?Vagy bármi más?
Fogalmam nincs,hogy kezdjek hozzá..karton van dögivel,szóval azt nem kell sajnálnom,ezért is erre gondoltam.
Mivel tudom összeragasztani??
Ha valaki honlapot linkel az is jó.
2010. dec. 19. 11:55
1/2 anonim válasza:
Ilyet én is csináltam régebben. A karton az ugye nem a az a barna hullámpapír, amiből a nagyobb dobozok is vannak? Az szerintem nem a legjobb. Én keménypapírból csináltam. Vagyis lehet, hogy ennek is karton a neve. Olyan fehér, mint egy normás A/4-es lap, csak kicsit vastagabb és keményebb, merevebb.
Sima ragasztóval ragasztottam össze. Pl Technokol. 1:100-as arányban csináltam, arra így tökéletes volt.
2/2 A kérdező kommentje:
már megcsináltam,de azért köszi :)
2010. dec. 20. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!