Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ismertitek a Tecnocasat?

Ismertitek a Tecnocasat?

Figyelt kérdés
Ismeritek a Tecnocasa ingatlan irodát ? Honnan lehet megtudni, hogy nem csaló cég ?
2010. dec. 15. 23:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Ismerem. Pár éve felháborodtam rajtuk, mert ők az egyetlen olyan ingatlanközvetítő cég, akik a vevőtől és az eladótól is egyaránt 4-4 százalék jutalékot kérnek. Kérdem én, mire fel a vevőtől is??? Csak az eladótól szokás, azt is a vevő fizeti (hisz annyival többet kér érte az eladó a vételárban). Úgyhogy nehogy már a vevő fizessen 8%-ot.

Hívd fel őket, kérdezd meg, hogy még most is így van-e, de nekünk kb. 5 éve ezért hiúsúlt meg egy adásvétel (én voltam a vevő) mert tőlem is akartak 4%-ot, és mondtam, hogy ok, akkor mégsem ez álmaim lakása, keresek másikat. :) Találtam is :)

2010. dec. 15. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szívesen!
2010. dec. 16. 23:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem értelek ez teljesen irreleváns, mindegy hogy mekkora jutalékkal dolgoznak, ez az Ő dolguk, ha magassal akkor nem is veszel tőlük semmit ? Megmondják hogy mennyi az ingatlan, Te megmondod hogy mennyit adsz érte és ha elfogadják, akkor nem mindegy neked hogy mennyi a jutaléka ? Lehet akár felőlem 100% is ! Annyit adsz érte amennyi tetszik.
2010. dec. 17. 19:14
 4/6 anonim válasza:

Nekem nagyon jó tapasztalatom van a XV. kerületi irodával kapcsolatban. Idén februárban vásároltunk ingatlant a segítségükkel, nem csalók, nagyon rendesek voltak, mindent profin intéztek. Volt ügyvédük, a hitelfelvételt is intézték, mindezt ingyen! A jutalékot (5%) pedig az eladó fizette. Talán erre még rájön az ÁFA is, szóval nem olcsó, az biztos.

Az előző válaszokra reagálva: azt tudom elképzelni, hogy azért kérhetnek talán jutalékot, ha valaki kifejezetten megkeresi a céget, hogy keressenek fel ingatlanokat a megadott kritériumok alapján. De ez csak feltételezés.

2011. jún. 3. 18:41
 5/6 anonim válasza:

Nekem kettős érzéseim vannak a tecnocasaról. Amikor elősz9ör találkoztam velük mint eladó, a közvetítő nagyon aggilis nagyon határozott volt, de látszott rajta hogy ért a dolgához. Nem volt túl szinpatikus, de mégis megbíztam benne mert láttam rajta hogy nem csak mellékállásban szöszöl hanem rendesen hivatásszerűen csinálja a srác. Nem is csalódtam benne, más cég (hazai óriások közül) 2 évig árulta nem történt semmi. Ők 1.5 hónap alatt eladták. Tényleg az látszik hogy egy jól működő gépezet nem próbálkoznak, nem teszetoszáznak hanem mint egy gőzmozdony beindultak és csinálták.

Vevő szemszögből teljesen átlagosak a tapasztalataim, bementem a 6. kerületi irodájukba elmondtam hogy mit szeretnék, másnap megnéztünk 4 lakást rá következő nap megnéztünk még 2 db-ot, meg is tetszett az egyik és meg is vásároltuk.

A kérdésre válaszolva, hogy nem csaló-e a cég, szerintem nem! Mert ha csalók lennének nem működnének olyan sok országban és ha jól tudom európa legnagyobb ingatlanügynök cége, és nem ilyen hazai koppintás mint a ... nem írok céget:D

2014. febr. 4. 08:25
 6/6 anonim válasza:
Velünk nem voltak korrektek. Senkinek sem tudom ajánlani!
2014. okt. 1. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!