Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosógép bekötéséhez alapvető...

Mosógép bekötéséhez alapvető tanácsok?

Figyelt kérdés
Bocsi a hülye kérdésért, de egy öreg elvált nő vagyok. Azt tudom, hogy a dob rögzítőjét le kell venni.

ma 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Így van a lábait be kell állítani hogy stabilan álljon az se baj ha vízszintbe van.

Be kell kötni a vizet be és a vizet ki , bedugod a konnektorba és ennyi.

ma 17:40
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
Nem árt, ha van előtte a vízrendszerben egy sarokszelep, illetve alatta hideburkolat, esetleges folyás esetén. Én a bekötést meg szoktam húzni csőfogóval, de csak szolidan, nem szétszakítva. Bűzzáró jó, ha van a kijövő szennyvíz oldalon.
ma 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
A sarokszelep nálunk nem vált be, egyik se tudta rendesen elzárni a vizet. Amikor le kellett kötni, mindig vagy ömlött a víz, vagy a víz főelzárót kellett elzárni. Úgyhogy én MOFÉM gömbcsapot raktam fel, azóta jó. És így a mosógépet is fixen tehermentesíti viznyomás alól ha nincs használva.
ma 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
A mosógép használati utasításában kell lennie képes leírásnak a hálózatra kötés módjáról.
ma 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!