1/3 anonim válasza:
Gondolom a babára gondolsz.
Akkor egy puha anyagból kivágsz egy ilyen formát:
Majd körbevarrod a piros vonal kivételével, majd a szabadon maradt lyukon keresztül kifordítod a babát, hogy a varrás belül legyen. Megtöltheted puha szivacsdarabokkal, de ha nehezebbet szeretnél akkor száraz babbal vagy búzával, és a lyukra jó sűrűn nagy öltésekkel bevarrod. ha a varratok meghúzása előtt fonalat teszel alá akkor hajat is tudsz neki csinálni. A szem, száj, és a többi maszk sima hímzéssel kerül rá. De csinálhatod a szemet különböző gombokból is.
Ha a kis házra gondoltál akkor írj, van arra is ötlet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már próbáltam magamtól is csinálni amig a választ vártam, nem sokban tértem el :):):)
erre gondoltam, de érdekelne a ház is :)
2010. dec. 21. 07:53
3/3 anonim válasza:
A házat szerintem egyszerűbb ha elkészíted kartonpapírból, és utólag ragasztasz a kartonra többféle vastag ruha-anyagot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!